De ce să alegi un fotoliu puf copii?

Author: B.M.
Actualizat: 26 nov 2020, 09:00

Copiilor le place foarte mult să se joace pe jos  sau să se așeze pe ceva care este de înălțime cât mai mică.

Oricât de comodă ar fi canapeaua din living și oricât de plăcut ar fi scaunul tapițat din dormitor, parcă tot mai plăcut este un fotoliu puf copii. În plus el este o piesă de mobilier elegantă atât pentru camera de zi sau camera copiilor, dar și practică și confortabilă. Numai cine nu a încercat niciodată un astfel de fotoliu poate să mai aibă îndoieli în privința calităților lui.

Care sunt principalele caracteristici pentru care un fotoliu puf beanbags este foarte apreciat?

Un astfel de fotoliu este moale și pufos, plăcut la atingere. El este și extrem de practic, putând fi mutat oriunde îți dorești. Designul este modern, din materile în culori și texturi atrăgătoare, care să se încadreze perfect într-un spațiu modern. Există și în variante pentru copii, care pot fi folosite cu încredere și de către adulți. Este o piesă de mobilier ideală pentru a te așeza confortabil pentru a citi o carte, a te juca la consolă, a urmări la televizor un meci sau un film. Poate fi foarte ușor integrat în orice tip de spațiu, fie că este vorba despre un birou, cameră de lucru, living sau dormitor. Te asigurăm că este fotoliul pe care se vor bate toți cei prezenți atunci când vor căuta cel mai confortabil loc.

Caracteristicile tehnice ale acestui tip de fotoliu sunt special gândite pentru a răspunde cât mai bine nevoii de confort și de a-l face un produs cât mai versatil și practic. În interiorul fotoliului se află granule care se pot adapta de fiecare dată, pentru a răspunde preferinței oricărui utilizator, dar care îl fac să fie și foarte ușor și simplu de transportat. Exteriorul poate fi din material textil, poliester sau blaniță. În funcție de materialul ales și de necesități, poate fi folosit atât în interiorul unui spațiu, cât și pe o terasă sau în curte și poate fi curățat cu încredere atunci când este nevoie.

De ce să alegi un fotoliu puf copii?

Copiii sunt întodeauna atrași de lucrurile pufoase și moi, care aduc cu blănița unui animal. De aceea un fotoliu puf copii garantează întotdeauna copilului vostru un loc călduros și primitor, în care îi va plăcea să zăbovească, să se joace, să privească la televizor și chiar să doarmă. Această piesă de mobilier va fi cu siguranță preferata tuturor și cel care o va folosi se va simți de fiecare dată norocos și privilegiat.

Datorită blăniței moale și placută la atingere, copii vor fi încântați să aibă un astfel de fotoliu în camera de zi sau în dormitor și le va plăcea să petreacă mult timp în el. Forma sferică și textura specifică îl fac extrem de confortabil și de ușor de folosit chiar și de către cei mici. Greutatea redusă  permite să fie mutat oriunde este necesar, cu minimum de efort. Husa este detașabilă, ceea ce permite igienizarea atunci când este necesar. Granulele din interior sunt închise într-un sac, neexistând riscul de a ieși de acolo și a fi ingerate de copiii mai mici. Dimensiunile și volumul umpluturii pot varia în funcție de modelul ales și sunt special concepute pentru a garanta un fotoliu elegant și comod. El se poate adapta formei corpului și preferințelor de dispunere ale celui care îl folosește, fiind extrem de relaxant. Vă veți simți în puf și la propriu și la figurat.

De unde poți achiziționa un astfel de fotoliu puf copii?

Unele dintre cele mai frumoase și mai calitative modele de astfel de fotolii pot fi achiziționate din magazinul online Lazyboy.ro. Aici găsești câteva variane interesante de fotolii puf pentru copii, cât și numeroase alte modele de fotolii beanbags. Se pot achiziționa fotolii de acest tip cu spatar, cupă sau roată, tip minge, pară, pernă, cloud.

În funcție de preferințe poți opta pentru un fotoliu beanbags fluffy, cu puf mare, tip blaniță de urs, cu parul mai scurt, din material ce imită blănița unei văcuțe, zebre, gen palton călduros de iarnă, dar și din poliester, piele ecologică, material textil. Design-ul practic și varietatea culorilor și materialelor fac oferta foarte atrăgătoare. Așadar există mai multe opțiuni, inclusiv o varianta care se poate plia și poate fi folosită drept șeslong sau ca un fotoliu obișnuit. Se găsesc soluții pentru orice gusturi sau preferințe și pentru orice tip de buget.

Acesat tip de fotoliu este unul extrem de versatil, plăcut și confortabil. Se poate adapta oricărui tip de design sau de decor interior, conferind un aspect modern și tineresc. Este o alegere perfectă atât pentru a amenaja un spațiu de relaxare de la birou, dar și pentru o locuință. Poate fi așezat în camera de zi, în locul de joacă al copiilor, pe hol, la mansardă, în dormitor sau orinde ai nevoie de un fotoliu cât mai comod și relaxant.

Pentru orice fotoliu comandat din acest magazin dispuneți de calitate, transport gratuit, retur în 14 zile, materiale premium și "reparație gratuită". Pentru a afla mai multe detalii accesați Lazyboy.ro!

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.