De ce sa apelezi la cel mai bun magazin cu plasa de umbrire – RegalFermierul.ro ?

Author: A.I.
Actualizat: 26 ian 2021, 18:05

Criza pandemiei de Coronavirus a lasat amprente asupra modului nostru general de viata, dar mai ales al vietii sociale, care a avut parte de modificari semnificative. De asemenea, foarte multi oameni care locuiesc la casa si dispun de teren suficient, au inceput sa isi construiasca propriile sere si solarii in vederea obtinerii de hrana pe cont propriu. Nu trebuie sa fiti agricultori, horticultori sau legumicultori cu experienta pentru a realiza acest lucru. Tot ce va trebuie este un minim de cunostinte despre legumele sau fructele pe care doriti sau urmeaza sa le cultivati (cunostinte care vor sporii pe masura ce lucrati cu plantele) si un partener de ‘’afaceri’’ care sa va furnizeze cele mai calitative materiale, in vederea realizarii serelor sau solariilor.

Sunt cateva obiecte de care veti avea nevoie si care sunt substantiale pentru un astfel de proiect: materiale pentru structura de rezistenta, materiale pentru un sistem de irigare, materiale pentru umbrire, semintele dorite si ingrasamintele potrivite acestora. Un rol esential in toata aceasta schema o reprezinta si plasa de umbrire, pentru ca aceasta poate salva plantele de l seceta, in cazul in care ne confruntam cu un an mai secetos ca cel anterior. Cel mai bun magazin cu plasa de umbrire RegalFermierul.ro, va sta la dispozitie cu tot ce aveti nevoie pentru a incepe si a duce la bun sfarsit construirea si administrarea serelor sau solariilor mult dorite, oferind un raport calitate – pret excelent la toata gama lor de produse!

Cu totii stim ca anvergura unui astfel de proiect, in special pentru cei care nu au mai avut parte de asa ceva pana acum, poate sa ii descurajeze pe cei mai multi dintre cei care isi doresc sa isi cultive propriile legume, deoarece poate parea o investitie mult prea costisitoare care necesita o ingrijire mai anevoioasa. Realitatea, insa, este mult mai diferita decat ceea ce pare la prima vedere! Un solar sau chiar si o sera construite cu cap, vor reprezenta investitii de succes, pe termen lung, care va vor ajuta sa va imbunatatiti stilul de viata si cel alimentar, simplu rapid si eficient, cu rezultate vizibile intr-un timp relativ scurt.

Iata ce va trebuie pentru realizarea unui astfel de proiect:

 

  • 1) Alegeti locul potrivit pentru amplasarea serei sau a solarului. Acesta trebuie sa fie insorit si fara prea multi copaci in jur. Solul trebuie sa fie fertil, nisipos si cu o concentratie scazuta de sare. In cazul in care solul nu are suficiente substante nutritive, puteti completa cu pamant de padure, care creste fertilitatea acestuia.
  • 2) Solarul sau sera trebuie orientate spre nord sau sud, in functie de locatie, astfel incat sa primeasca suficienta lumina. Puteti identifica usor punctele cardinale cu ajutorul unei busole sau a unei aplicatii smartphone.
  • 3) Racordarea la o sursa de apa si irigarea sunt extrem de importante, deoarece doar cu ajutorul unui astfel de sistem puteti asigura aportul necesar de apa plantelor, pentru o crestere si dezvoltare optime. De asmenea, puteti utiliza sisteme inteligente care sa distribuie cantitati de apa egale, la intervale regulate de timp, astfel incat culturile sa nu sufere de lipsa de apa in cazul in care sunteti plecati de acasa.
  • 4) Este indicat, de asemenea, sa investiti intr-un sistem de incalzire. Posibilitatile sunt numeroase si ofera diversitate: sobe artizanale pe lemn, centrale termice, radiatoare electrice, rasadnite cu cablaj electric si asa mai departe.
  • 5) Alegerea materialelor de rezistenta pentru construire tin doar de preferinte. Astfel, aveti de ales intre: lemn, tevi din polipropilena, tevi din plastic, profile din aliaj de aluminiu, tevi din otel galvanizate, tevi din otel negalvanizate (negre).
  • 6) Urmeaza alegerea foliei care va acoperi sera sau solarul. Si in acest caz, acest material trebuie neaparat sa urmeze o serie de conditii, precum: sa fie rezistenta la razele solare, sa impiedice pierderile de caldura, sa fie neaparat una transparenta si rezistenta la variatiile de temperatura.

 

Pentru toate aceste materiale, plus multe accesorii aferente, apelati cu incredere la magazinul online RegalFermierul.ro, deoarece este cel mai in masura sa va ofere produsele de care aveti nevoie, la cele mai accesibile preturi de pe piata! De asemenea, echipa acestora este gata oricand sa va ajute cu sfaturi si recomandari de specialitate, astfel incat sa va puteti administra propria sera de legume in cel mai eficient mod cu putinta, deoarece acestia vin chiar din randul legumicultorilor si stiu cel mai bine care sunt nevoile acestora, sprijinindu-i atunci cand cazul impune acest lucru. Alaturi de ei, veti putea sa va bucurati mereu de fructe si legume proaspete.

Regal Fermierul este o companie tanara cu produse si accesorii pentru solarii, gradini si ferme si locul in care veti gasi o gama larga de produse facute pentru a va ajuta sa va realizati propria sera sau solar. De asemenea, produsele lor sunt ideale pentru ingrijirea plantelor si dezvoltarea si intretinerea recoltelor. La ei gasiti mereu in stoc tot ceea ce aveti nevoie, astfel incat sa puteti sa va bucurati de gradinarit. Cand vine vorba de schimbari radicale, omul a demonstrat intotdeauna ca stie sa se adapteze la shcimbari. Astfel, criza acestei pandemii i-a determinat pe foarte multi sa isi procure hrana pe cont propriu, deoarece oamenii au ajuns la concluzia ca este o schimbare care, pe termen lung, le va salva sume substantiale de bani. Plus ca, in acest fel, au control total asupra produselor care ajung in farfuria personala si stiu exact ca acestea provin din surse sigure, care nu sunt tratate chimic cu substante periculoase pentru organism.

 

Taguri:

Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.