Fiecare ţară are specificul ei în ceea ce priveşte arta culinară, dar România întrece toate aşteptările din punct de vedere al combinaţiei de gusturi, arome, calorii. Oricine a fost în vacanţă la ţară la bunici sau a avut o mamă gospodină care seara de seară îi aştepta cu mâncare caldă, proaspătă şi delicioasă, în meniu tradiţional românesc, tânjeşte cu siguranţă după acele arome.
Cum femeile sunt din ce în ce mai ocupate în ziua de astăzi şi le este din ce în ce mai greu să stea cu orele în bucătărie, Food Evolution oferă servicii de catering, de livrare a mâncării tradiţionale româneşti la domiciliul clienţilor. Practic, oala cu mâncare este disponibilă la un apel telefonic distanţă, fie că este nevoie de mâncare pentru un prânz cu prietenii, de un platou deosebit pentru o aniversare, sau pur şi simplu de o oală de supă şi o oală de felul doi pentru o cină în familie.
Cu multă grijă şi măiestrie, ingredientele proaspete şi delicioase sunt transformate în feluri de mâncare tradiţionale foarte delicioase.
Ce mâncare se poate comanda şi cum este livrată?
Din ce în ce mai multe persoane sunt puse în situaţia de a comanda mâncare gătită din cauza lipsei timpului, dar şi din cauză că femeile moderne preferă să îşi petreacă timpul în mod plăcut, dar şi productiv, practicând un job sau un hobby.
Bucătăria nu mai prezintă interes pentru femeile care au prins “gustul” mâncării gătite la oală, al preparatelor ca la mama acasă, al preparatelor sănătoase pregătite de bucătari cu experienţă vastă în domeniu care, cu grijă şi atenţie la detalii folosesc numai produse şi arome naturale astfel încât clienţii să se bucure de cea mai bună mâncare gătită.
Concret, reprezentanţii Food Evolution oferă clienţilor posibilitatea de a comanda acasă:
-
supe şi ciorbe tradiţionale, de la ciorba de perişoare tradiţională şi supa de găluşte sau de tăieţei cu pui, până la ciorba de curcan cu dovlecei, ciorba de văcuță sau de legume, ciorba de burtă şi pui a la grec, până la ciorba de fasole cu costiţă;
-
mâncare gătită, de la celebra tocăniţă de cartofi cu carne, până la musaca, sărmăluţe, varza a la Cluj, ardei umpluţi şi până la pilaf, escalop, mâncare de mazăre sau de fasole;
-
aperitive pentru evenimente şi pentru situaţiile în care la masa vin invitaţi, care includ salata boeuf, chiftele de porc sau de pui, şniţele calde, până la salată de vinete, de fasole şi ceapă, ciuperci umplute, humus şi alte tipuri de salate;
-
garnituri ce includ pilaf, cartofi gratinaţi, piure şi cartofi la cuptor, până la salate de murături, piure de rădacinoase, mămăliguţă caldă şi chiar legume la abur;
-
salate de casă, celebrele salate boeuf şi a la rousse, care necesită mult timp şi migală în preparare, precum şi salate de ţelina şi pui, fasole şi ceapă, sardine şi cartofi sau salată de varză;
-
meniuri vegetariene, pentru cei care preferă să mănânce legume, şi nu carne, precum şi pentru cei care ţin post, meniuri care includ quesadilla cu legume, mâncare de linte cu legume, mâncare de ciuperci, chiftele de legume şi musaca de legume, până la sarmale de post, pilaf cu legume sau chiar hummus şi falafel;
-
meniuri orientale, pentru cei care preferă aceste preparate, care includ preparate tradiţionale ce includ falafel, Mutabal, Baba Ganoush, Kabsa sau Makluba;
-
deserturi tradiţionale sau inspirate din bucătăriile din străinătate, de la cremşnit şi negresă, până la plăcintă cu mere, delicioasa fidea cu lapte a copilăriei, salam de biscuiţi şi cremă de zahăr ars, chiar şi tiramisu, cheesecake, iar la nevoie reprezentanţii Food Evolution trimit şi colivă.
Fără doar şi poate, clienţii Food Evolution se pot bucura de o masă copioasă şi sănătoasă cu doar un click sau un telefon dat, mâncare trimisă la oală, caldă, gustoasă şi diversificată, la preţuri foarte avantajoase. În plus, transportul mâncării este gratuit, iar clienţii nu trebuie să îşi mai bată capul cu gătitul.
Mâncarea se poate plăti cu cardul, se va livra prompt, ambalată în mod corespunzător, reprezentând cea mai bună soluţie pentru evenimente, dar şi pentru prânzuri şi cine în familie cu preparate tradiţionale, fără a fi nevoie ca gospodinele să petreacă ore în şir în bucătărie.