De ce sa dai o caruta de bani, cand o poti face si tu acasa? secretul expertilor: buze mai pline cu wassabi

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 14:27

Aproape toate femeile isi doresc buze mai pline, iar multe dintre ele apeleaza la interventii estetice pentru a le mari.

Pentru ca multe femei s-au trezit cu buzele mult mai mari decat si le-ar fi dorit. Altele au avut probleme dupa injectarea acidului hialuronic, solutiile naturiste sunt cele mai bune.

Nu te teme ca ai putea sa ramai cu buzele ca de „ratusca", pentru ca aceasta solutie nu iti pastreaza buzele mari decat cateva ore. Daca vrei sa ai buze mai senzuale, in mod natural, incearca wasabi.

Ai nevoie numai de wasabi.

Cunoscut ca hrean japonez, acesta este o planta originara din Japonia. Contine provitamina A, precum si vitaminele din grupul B, vitamina C si saruri minerale.

Hreanul japonez este mult mai picant si are un gust asemanator cu hreanul, putin mai amar. In Europa, Wasabi in stare proaspata este mai greu de procurat din magazine. De obicei, acesta se gaseste sub forma de pudra care in combinatie cu apa formeaza o pasta groasa.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Beauty blogger-ul Farah Dhukai, cunoscuta pentru remediile sale de frumusete, le-a aratat prietenilor sai cum de are buzele atat de senzuale.

Aceasta foloseste o pasta de wasabi, pe care o... afla mai multe pe kfetele.ro!