„De ce să nu mă recăsătoresc?”. Dana Roba este pregătită să-și refacă viața. Make-up artista face dezvăluiri

Author: Diana Ghita

Dana Roba nu refuză ideea unei noi căsnicii

Sursa: Instagram

După chinurile prin care a trecut, Dana Roba vorbește, iar, despre viața ei personală. Însă, de data aceasta vedeta aduce în discuție detalii despre situația ei amoroasă, mărturisind că nu ar refuza o posibilă căsătorie.

Dana Roba a trecut prin clipe cumplite după ce soțul ei a încercat să-i curme viața, măcelărind-o fără milă.

Citește și: Dana Roba a primit flori de la un bărbat misterios! Lucrurile încep să se așeze pentru make-up artistă după trauma suferită

Chiar dacă a trecut prin multe, Dana Roba este pregătită să-și refacă viața

După ce soțul ei, Daniel Balaciu, a atacat-o cu bestialitate, Dana Roba s-a ales cu răni grave la nivelul mâinilor și al capului.

În ciuda faptului că, în urmă cu 3 luni, doctorii nu îi acordau multe șanse de supraviețuire, în prezent vedeta muncește, reușind să-și revină, încetul cu încetul.

Dacă, până acum, bruneta a vorbit despre traumele provocate de fostul soț, acum aceasta aduce în discuție viața ei amoroasă, relevând că nu ar refuza o eventuală cerere în căsătorie. Însă, deocamdată, Dana Roba nu a putut vorbi mai mult pe marginea acestui subiect.

Cu toate că a trăit coșmarul vieții ei, după ce Daniel Balaciu a torturat-o cu sălbăticie, vedeta a învățat să trăiască cu această experiență cumplită și să meargă mai departe, depășind toate obstacolele.

Make-up artista a trecut la un nou nivel al vieții ei, și anume cel al vindecării. Chiar dacă mai are multe de parcurs până când se va reface total, ea profesează din nou și dă tot ceea ce poate pentru a le asigura celor două fiice o creștere și o educație fără lipsuri.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: E oficial! Dana Roba și-a refăcut viața! Cine este iubitul ei și cum o răsfață acesta în fiecare zi

Ce dezvăluiri face make-up artista

Make-up artista pare pregătită de un nou început în ceea ce privește viața amoroasă. Recent, Dana Roba a dezvăluit că are un nou iubit, pe numele Beni, alături de care se simte fericită și liniștită.

În plus, bruneta se arată dispusă de a începe o nouă căsnicie, însă după ce se vor finaliza procedurile divorțului de fostul partener.

Cu toate că nu este sigură dacă se va ajunge la căsătorie, vedeta dorește să-și refacă viața alături de un alt bărbat, evidențiind faptul că are acest drept.

„Aștept să divorțez! Actele de divorț sunt deja băgate dar de la 1 septembrie încolo o să se miște lucrurile pentru că acum este vacanța judecătorească.

Sunt foarte fericită că am lucrat weekend-ul care a trecut de la 05.00 până la 19.00 seara, în timpul săptămânii sunt mai liberă.

O să am și weekend-ul acesta programări și tot așa. Mă bucur foarte mult. În momentul de față sunt chiar ok. Dacă mă recăsătoresc după ce divorțez de Daniel? De ce să nu mă recăsătoresc? Dar nu știu dacă o să se întâmple sau nu! Asta trebuie să îl întrebați pe Beni”, a spus Dana Roba, conform click.ro.

Citește și: „Decât să te știu divorțată, mai bine în sicriu”. Ce îi spunea Daniel Balaciu Danei Roba, în timp ce o lovea cu ciocanul, în cap. Fetele lor au asistat la toate cele întâmplate