De ce se insoara, de fapt, Radu Mazare? Adevarul din spatele ceremoniei

Autor: L.S.
Actualizat: 03 sep 2020, 11:00

Fostul primar Radu Mazăre se va însura astăzi în închisoare cu iubita lui, Roxana.

Readus de autorități din Madagascar, acolo unde se refugiase după o condamnare definitivă, fostul primar al Constanței a luat decizia de a-și uni destinele în închisoare cu Roxana, alături de care este de 15 ani.

Cum și conducerea penitenciarului a aprobat cererea, astăzi Radu Mazăre va bifa prima căsătorie din viața lui, ce urmează să se desfășoare în condiții austere, departe de luxul cu care politicianul era obișnuit, informeaza stirilekanald.ro

Condamnat deja la 9 ani și 10 luni de închisoare în dosarul retrocedărilor ilegale, Mazăre se confruntă însă și cu alte acuzații grave, fiind acuzat de luare de mită și fals în declarații într-un proces ce vizează construirea unor locuințe sociale, în care este cercetat și fratele lui.

Cum presiunea autorităților este mare, acestea încercând să recupereze legal, prin confiscare, o mare parte din prejudiciul imputat lui Radu Mazăre, se bănuiește că mutarea de astăzi, în speța căsătoria cu Roxana, nu este decât un tertip prin care politicianul încearcă să-și pună bunurile la adăpost.

În plus, potrivit legii, în calitate de proaspăt căsătorit, Radu Mazăre își va rotunji veniturile cu echivalentul a 200 de euro, bani pe care-i primește de la stat fiecare cuplu care alege să-și unească destinele.

Fostul asociat vrea să îi ia averea din Madagascar

Radu Mazăre, căsătorie în închisoare. Radu Mazăre, căsătorie în închisoare. Necazurile pentru Mazăre se pare că vin și din partea unui fost asociat din Madagascar, care încearcă să intre în posesia hotelului din insulă.

Bărbatul, care are cetățenie malgașă, a fost un om cheie în afacerea pe care Mazăre a ridicat-o în zonă, în condițiile în care legea de acolo interzice cetățenilor străini să concesioneze teren. Așa se face că în actele de concesionare apare și românul din Madagscar, care însă ulterior a fost îndepărtat de Mazăre din afacere. Acest lucru a dus la un conflict între cei doi, fapt care ar fi provocat chiar la arestarea lui Radu Mazăre, conform fratelui acestuia.
Respectivul partener de afaceri este fiul consulului onorific al României în Madagascar, Lăcrămioara Toader. ”A sunat angajații, a amenințat că vine să preia afacerea. Și lucrul ăsta s-a întâmplat și în trecut când s-a declanșat și scandalul dintre ei și când s-a deschis și un dosar penal la procuratura locală a orașului Diego Suarez, unde se află raza jurisdicțională în care se află complexul turistic și procuratura de la momentul respectiv i-a dat interdicție de a mai sta în oraș (...)”,
a povestit Mihai Mazăre, fratele politicianului, potrivit stirilekanald.ro

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Roxana Mihalache este acum în drum spre București, la fel și familia lui Radu Mazăre, dar și familia miresei.

Alături de ei este și avocata Lizeta Haralambie. Aceștia au plecat din Constanța și se îndreaptă spre Penitenciarul Rahova, acolo unde va avea loc, astazi, cununia celor doi, potrivit reporterilor Știrile Kanal D. 

Roxana Mihalache a vorbit despre ținuta pe care urmează să o poarte de ceremonia de astăzi. Viitoarea doamnă Mazăre susține că nu a ales o rochie specială deoarece nunta este una cât se poate de simplă, având în vedere condițiile actuale ale lui Radu Mazăre. 

”O să am o rochie, acum nu o să fie o rochie specială. Cum am mai spus, nu este importantă rochia, inelul, meniul, va fi o căsătorie simplă. Suntem nişte oameni normali, ca toţi oamenii care fac o căsătorie, atâta tot. Chiar dacă e Radu Mazăre, e o persoană normală, ca toţi ceilalţi. Eu îmi doresc să fim împreună, atâta tot”, a afirmat Roxana Mihalache, potrivit stirilekanald.ro

Citeste si: Brigitte este insarcinata. Dezvaluirea incendiare din anturajul proaspetei mirese

Citeste si: Obiect extrem de periculos de la Cernobil. Poate ucide un om de la o singura atingere

Citeste si: Liviu Dragnea, agresat in inchisoare! Ce i-au putut face mai multi detinuti de la Rahova

 

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.