De ce și-a abandonat Jean de la Craiova băiatul: „Am plecat când avea 6 luni!” Ce i-a făcut mama copilului?

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 18 aug 2022, 04:55

Jean de la Craiova în platoul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Sursa: Captură KANAL D

Jean de la Craiova este unul dintre cei mai iubiți cântăreți de manele și muzică de petrecere din România. Invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Jean de la Craiova a dezvăluit amănunte din viața personală și a precizat dacă și-a abandonat sau nu copilul.

Jean de la Craiova este iubit de public și apreciat pentru vocea sa, iar pentru că a muncit mult pentru a ajunge să fie cunoscut de public, artistul a preferat să iasă în evidență prin intermediul realizărilor profesionale, astfel că foarte rar a vorbit despre viața sa personală. În tinerețe, pe când băiatul lui avea doar 6 luni, Jean de la Craiova a luat decizia radicală de a rupe relația cu mama copilului și a plecat de lângă cei doi.

Care este adevăratul motiv?

Motivul pentru care Jean de la Craiova și-a abandonat copilul. A spus tot adevărul la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Cunoscutul interpret de manele Jean de la Craiova este tatăl a doi copii, Sabrina și Alexandru. A devenit tată pentru prima oară la vârsta de 19 ani, iar ulterior s-a despărțit de mama copilului. Deși și-a susținut financiar băiatul, în presă au apărut informații potrivit cărora Jean de la Craiova nu ar fi fost atât de implicat în viața fiului său, relația celor doi fiind una destul de

rece. Întrebat la „40 de întrebări cu Denise Rifai” de ce și-a abandonat băiatul, Jean de la Craiova a făcut lumină în acest caz. 

Artistul a explicat că, în realitate, lucrurile nu au stat deloc așa și că nu și-a abandonat copilul, doar că situația a făcut ca el să se despartă de mama lui. Jean de la Craiova a dat de înțeles că ar fi fost înșelat de mama băiatului și că nu a putut trece peste infidelitatea acesteia.

A plecat de lângă iubita de la acel moment când băiețelul lor avea doar 6 luni și a motivat că l-a lăsat în grija mamei tocmai pentru că avea o vârstă fragedă. Ulterior, Jean de la Craiova a povestit că a ținut legătura cu băiatul lui și că nu s-a pus niciodată problema să îl abandoneze.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„A fost o problemă din partea mamei lui, eu nu puteam să mai stau. El era foarte mic. Când am plecat avea 6 luni. Am plecat pentru că nu se mai putea sta. Nu mi-am părăsit copilul. A stat cât a stat la ei, era foarte mic și trebuia să stea cu mama lui. Când s-a mărit băiatul, la 9 ani, 10 ani, a venit la mama și a locuit la mine, la bloc, în Pantelimon.

Ulterior s-a însurat și el, și-a făcut familie, are copil, eu sunt bunic. Nu l-am renegat niciodată. Când faci un bine sau când îți ajuți puiul cu orice, cu ce trebuie, nu trebuie să știe toată lumea. Eu nu l-am părăsit. Noi păstrăm și acum legătura, ei au casa lor. Am recunoscut din prima zi. Nu puteam să îl iau și pe el.(...) S-au întâmplat niște lucruri mai grave din partea mamei, adică d-ale infidelității.
Nu poți să stai. Eu eram frumos pe vremea aia. Nu poți să mă înșeli pe mine.”,
a spus Jean de la Craiova în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citeste si: Ce religie și ce vârstă are, de fapt, Jean de la Craiova?

Ce legătură există astăzi între Jean de la Craiova și fiul său?

Chiar dacă nu i-a fost alături băiatului său în fiecare moment al vieții, având în vedere că a fost nevoit să se despartă de mama lui, Jean de la Craiova mărturisește că relația dintre ei este una foarte bună. Artistul spune că păstrează legătură și că între ei nu există probleme la momentul actual. Mai mult decât atât, Jean de la Craiova a spus că este bunic, astfel că are o mulțime de motive de fericire. 

Citeste si: Care este, de fapt, motivul pentru care soția lui Jean de la Craiova nu are apariții televizate: „Am o nevastă mai credincioasă”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.