De ce și-a micșorat Vica Blochina, de fapt, stomacul! Abia acum a spus vedeta adevărul: „Te deranjează”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 05 aug 2023, 00:04

 Abia acum a spus vedeta adevărul 

Sursa: Captură YouTube theXclusive

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii „Fiță cu Adiță”, invitată a fost Vica Blochina.

În cea mai recentă ediție a emisiunii online „Fiță cu Adiță”, moderată de Adiță Voicu și difuzată exclusiv pe canalul de youTube theXclusive, invitată a fost Vica Blochina.

De ce și-a tăiat Vica Blochina, de fapt, stomacul

Vica Blochina este o femeie care poate spune cu mâna pe inimă că se mândrește cu aspectul ei.

La vârsta de 49 de ani, vedeta are o siluetă de invidiat, după o luptă grea cu kilogramele pe care a dus-o mult timp.

Citește și: „Am fost sărac de multe ori, mâncam cartofi cu ou”. Dezvăluiri de senzație făcute de Meko, tatăl faimosului „Selim The Kid”. Ce spune acesta despre fiul său

Adiță, prezentatorul emisiunii, a fost foarte curios să afle care a fost motivul pentru care Vica Blochina și-a micșorat stomacul, ba chiar a crezut că a făcut totul pentru un posibil pretendent.

Vedeta a trecut printr-o operație bariatrică făcută laparoscopic, astfel că mărimea organului ei nu-i va mai permite, de acum încolo, să mănânce atât de mult.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: „Timpul te face să uiți și să ierți”. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au împăcat! Dezvăluiri în exclusivitate la „Fiță cu Adiță”: „Laur o să mă iubească toată viața lui”

„Cum poți să-ți faci o schimbare în viața ta, cu corpul tău, pentru un bărbat? Le faci că vrei tu, și ce vrei tu pentru tine să faci. Ceva ce te deranjează, fără să depășești limita bunului simț. Când depășesc limita, mă opresc”, a declarat Vica Blochina.

Cum s-a schimbat viața Vicăi Blochina după operație

Vica Blochina a muncit mult ca să ajungă să fie fericită cu corpul ei.

După ce s-a operat n-a mai avut voie să mănânce și a avut o dietă bazată pe lichide. Alimentația vedetei a avut de suferit până a început să mănânce din nou regulat.

„Beau decât apă plată, supă și ceai, timp de o săptămână. Mai am voi niște shake-uri proteice, în rest absolut nimic. Crede-mă că îmi vine să… jur pe viața mea. Nu se poate așa ceva.

Am zis că nu mai pot. Am o lună de chin, după aceea îmi refac regimul. Nu am voie să mănânc deloc, doar lichide simple precum apă, supe clare, niște shake-uri proteice, ceai. Doar ceea ce este super curat pot să mănânc. Nu am voie nimic din rândul produselor pe care trebuie să le mestec. Săptămâna viitoare o să trec pe piureuri, produse pasate. Nu am voie să fac sport, dar trebuie să fac mișcare așa că merg 4-5 kilometri pe zi, în fiecare zi, în parc”, a povestit Vica Blochina, acum ceva timp.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.