DE CE Stefan Ciuculescu nu vrea sa vorbeasca despre Raluca Dumitru! Ce a recunoscut despre Elena Marin: "Lasa impresia ca joaca teatru, dar..."

Author: Alice Popescu
Actualizat: 29 iun 2021, 09:40
Stefan Ciuculescu a vorbit despre cum l-a nominalizat Zanni la Survivor Romania 2021

Stefan Ciuculescu a vorbit in direct despre nominalizarea care l-a facut sa iasa din competitia Survivor Romania 2021, dar si despre fiecare coechipier pe care l-a cunoscut in cadrul competitiei.

Stefan Ciuculescu a recunoscut ca isi dorea sa ajunga in Marea Finala, insa tot el a mai dezvaluit ca stia ca nu avea cum sa ajunga pentru ca era cumva normal ca Zanni sa il nominalizeze pe el spre eliminare si nu pe Sebastian Chitosca cu care a impartit atatea aproape de la inceputul competitiei Survivor Romania 2021. Stefan a declarat ca acum are alte planuri, mai exact vrea sa intre in afaceri cu prietenul sau si sa deschida un salon d einfrumusetare si sa scoata o linie de haine impreuna cu "sora lui" Irisha cu care s-a imprietenit la Survivor

Romania. 

Stefan Ciuculescu recunoaste ca se astepta sa fie eliminat de la Survivor Romania

Zanni m-a nominalizat pentru că nu avea pe cine să voteze. Nu putea să îl voteze pe Sebi, un om cu care a fost împreună și cu care s-a înțeles de la început. Nu sunt supărat pe Zanni că m-a nominalizat. (…) Am început alte proiecte, nici nu am stat să mă gândesc la cariera de fotbal, vrea să văd dacă mă pot descurca si în altceva.

Eu cu prietenul meu, Vlad, vrem să ne deschidem un salon de înfrumusețare și pentru băieți și pentru fete.

Citeste si: "O urasti pe Elena Marin?" Raspunsul uluitor al lui Sebastian Chitosca in direct! Cum l-a fentat Zanni la nominalizari pe Faimos si care a fost reactia lui

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Stefan Ciuculescu despre Elena Marin: "De multe ori lasă impresia că joacă teatru, dar nu este teatru, este o sensiblitate a ei 

" Acolo e altă lume, nu pot să o acuz pe Elena de nimic, așa e ea. De multe ori lasă impresia că joacă teatru, dar nu este teatru, este o sensiblitate a ei. (…) I-am luat apărarea de foarte multe ori si au fost si situatii in care nu trebuia să mă bag, îmi spunea și Culiță să nu mă bag."

Citeste si: Mesajul lui Alex Velea pentru Sebastian Chitosca dupa eliminarea de la Survivor Romania 2021! Primele declaratii din Dominicana ale Faimosului

Stefan si-a caracterizat fiecare fost coechipier in parte, insa cand a ajuns la Raluca Dumitru, fostul Faimos a facut o puaza in semn ca nu vrea sa comenteze nimic despre ea preferand sa se abtina. Urmareste video-ul mai jos cu tot ce spune Stefan despre fiecare coechipier in parte!

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.