De ce sunt cu adevărat speciale persoanele născute de Crăciun. Ce se spune despre cei care s-au născut pe 25 decembrie

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 17 sep 2022, 03:15

Superstiții despre cei care s-au născut de Crăciun

Sursa: unsplash

Crăciunul este una dintre cele mai importante sărbători de peste an și se spune că persoanele care s-au născut în această zi sfântă sunt cu adevărat speciale. Iată ce trebuie să știi despre cei care își serbează ziua de naștere pe 25 decembrie.

Pe 25 decembrie este sărbătorit Crăciunul, însă pentru unele persoane, această zi are o dublă semnificație. Este vorba despre toți cei care s-au născut în ziua de Crăciun, mai exact pe data de 25 decembrie. Ce se spune despre persoanele care s-au născut de Crăciun și de ce sunt considerate speciale?

3 lucruri care se spun despre persoanele care s-au născut de Crăciun

Tradiția spune că persoanele care s-au născut de Crăciun au venit pe lume cu o misiune și că toată viața lor se va desfășura în jurul acesteia. Evident, este de datoria fiecărei persoane născute în această zi magică să descopere care este rolul ei pe pământ și să își ducă la îndeplinire misiunea. Pentru că data de 25 decembrie este una specială și încărcată de semnificație, se spune că persoanele care s-au născut în această zi sunt speciale din toate punctele de vedere.

Iată 3 lucruri care se spun despre persoanele născute de Crăciun:

1. Au succes în viață

Una dintre superstiții spune că cei care s-au născut în ziua de Crăciun au șanse mai mari să aibă succes în viață. Universul va așeza lucrurile astfel încât acestea să fie în favoarea lor, iar dacă aceste persoane vor știi să profite de anumite oportunități, atunci vor reuși să își ușureze viața.

De cele mai multe ori, persoanele născute de Crăciun își aleg meserii îndrăznețe și pleacă la drum cu gândul că vor reuși să atingă succesul, lucru care, în cele din urmă, se și întâmplă. Aceste persoane își doresc să schimbe lumea și să lase ceva în urma lor.

Printre vedetele care își serbează ziua de naștere pe 25 decembrie se numără Armin van Buuren, Paula Seling, Annie Lennox sau Dido.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Curățenia de Crăciun 2021. Zilele din decembrie în care este interzis să faci curat

2. Au parte de noroc

Se crede că persoanele care își serbează ziua de naștere pe 25 decembrie, de Crăciun, sunt născute sub o stea norocoasă. Există credința potrivit căreia aceste persoane au mai mult noroc decât altele și reușesc să își atingă mult mai ușor obiectivele. Se spune că, de-a lungul vieții, cei născuți de Crăciun vor avea parte de foarte multe momente în care vor reuși să pună totul la punct bazându-se pe noroc.

Fie că vorbim despre noroc la bani, în carieră sau în viața personală, persoanele născute de Crăciun par să fie protejate.

3. Trăiesc mai mult

Chiar dacă nu există studii care să confirme această ipoteză, se spune că persoanele născute de Crăciun au șanse mari să trăiască mai mult decât restul persoanelor. Același lucru se spune și despre persoanele care sunt născute în luna decembrie, considerându-se că pot avea șansa de a atinge vârsta de 100 de ani.

Deși sunt născute într-o zi specială, o zi în care bucuria este în fiecare casă, persoanele care își serbează ziua de naștere pe 25 decembrie, de Crăciun, au parte și de câteva dezavantaje. În primul rând, cadoul de Crăciun și cel pentru ziua lor de naștere este, de cele mai multe ori, același, lucru care nu este tocmai pe placul sărbătoriților.

Un alt dezavantaj ar fi că multor sărbătoriți li se va spune „Crăciun fericit!” și nu clasicul „La mulți ani!”. 

Citeste si: Cum va fi vremea de Crăciun 2021. Locurile din țară unde va ninge de sărbători. Prognoza meteo ANM pentru finalul lunii decembrie

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.