De ce Suri Cruise sta numai in bratele parintilor? Afla ce spune unul dintre paparazzo!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 oct 2020, 05:50

De ce de fiecare data cand apare cu parintii ei, Suri se afla in bratele unuia dintre ei?

 Este o intrebare pe care majoritatea ziaristilor dar si a amatorilor de cancan-uri au inceput sa si-o puna de cand micuta domnisoara se afla in vizorul paparazzi-lor.

La prima vedere, se pare ca lui Suri ii place doar sa isi cumpere pantofi si nu sa ii si foloseasca. Amandoi parintii, Katie Holmes si Tom Cruise au fost surprinsi caradu-si odrasla in brate peste tot in New York ca pe o geanta Birkin.


Insa exista si un raspuns. Fotograful de la agentia AKM/ GSI MEDIA, Alex Kantif si-a petrecut o saptamana pe urmele lui Suri si familiei sale si a marturisit:" Paparazzi sunt de vina. Am stat o saptamana in New York si singurele dati cand Katie nu o car ape Suri in brate erau momentele cand erau aproape de cladire. Unii fotografii sunt foarte agresivi si sar in fata ei cu flash-urile.
Suri devine agitata si o roaga pe mama ei sa o ia in brate. Nu cred ca e rasfatata. E mult prea coplesitor pentru ea sa vada atatia paparazzi. Si vorbesc acum de vreo 30 de paparazzi. Au fost momente cand erau si vreo 50 de paparazzi, plus canalele tv." 

 


Episodul 11 al serialului turcesc „Tablou de familie” este difuzat la Kanal D joi, 11 iulie 2024. Serialul mai poate fi urmări și online, live pe kanald.ro.