De ce țin magazinele mereu secretă ora de start la Black Friday

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 12 nov 2020, 16:24
Care este, de fapt, motivul pentru care magazinele țin secretă ora de începere la Black Friday

Black Friday 2020 va fi cu totul special din cauza pandemiei și vine cu mii de reduceri, pe 13 noiembrie dimineața. Însă, ora exactă la care se dă startul reducerilor nu a fost anunțată.

Black Friday, ”marea zi a reducerilor”, începe în România pe 13 noiembrie. Chiar dacă este sărbătoarea cea mai așteptată de români, datorită reducerilor imense de care pot beneficia, ora exactă la care începe nu este anunțată.

Motivul pentru care nu s-a anunțat ora de start la Black Friday

Ceea ce știm e că ofertele de Black Friday încep dimineața. Însă, una dintre enigmele care țin de magazine e legată de ora exactă la care începe campania de Black Friday.

EMAG este unul dintre cele mai căutate magazine în această perioadă. Totuși, eMag nu îi lasă pe clienți să își pună reminder pe telefon pentru ziua de Black Friday 2020. Chiar dacă ține ora secretă, eMAG și-a creat un plan prin care să atragă un număr mare de clienți. Celor care au aplicația le trimite o notificare pe telefon. Mai mult, oamenii interesați de mega reducerile pe care le oferă eMag au ocazia să intre mai des pe site, sa vadă produsele și să le compare.

De asemenea, ce s-a întâmplat anul trecut poate fi un reper pentru cumpărători. Astfel, în 2019, reducerile la eMAG au început la ora 7.24 dimineața. În 2018, Black Friday a început în jurul orei 6.50 dimineața. Anul trecut, secunda de aur a fost 7:26:04 când au fost vândute 250 de produse pe secundă. Minutul de aur a fost 7:25, când au fost făcute 7.500 de comenzi. Pentru a afla ora la care începe Black Friday 2020 la eMAG, consumatorilor li se recomandă să-și instaleze aplicația retailer-ului, pentru a fi alertați în momentul în care încep

reducerile.

Black Friday 2020 la Fashion Days

Ziua de Black Friday a început la Fashion Days marti, 11 noiembrie, și tine până vineri inclusiv, 13 noiembrie.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Clienții pot comanda produsele preferate de la cele mai cunoscute branduri internaționale și locale din aplicația Fashion Days sau de pe fashiondays.ro.

Anul acesta, Fashion Days lansează un alt tip de Black Friday- „Ediția de bun simț” - și încurajează clienții să doneze hainele pe care nu le mai poartă și, în paralel, să se bucure de articolele achiziționate de pe Fashion Days, la reduceri de până la 80%.

Black Friday 2020 la elefant 

Campania de Black Friday pe elefant.ro   deja tradițională în calendarul evenimentelor de shopping din România, va avea loc în perioada 12-13 noiembrie.

Categoriile cu cele mai multe produse aflate la reducere vor fi:

 

  • Cartea în limbă străină, unde peste 600.000 de mii de titluri vor beneficia de prețuri speciale, un număr triplu decât în 2019;
  • Cartea pentru copii, părinții și nu doar ei putând alege titluri cu preț redus dintr-un catalog cu peste 100.000 de titluri;
  • Jucăriile, în acest an având și zona educațională foarte bine reprezentată prin produse Stem și Montessori;
  • Parfumurile și cosmeticele – peste 2000 de produse vor avea prețuri speciale în cele două campanii, cea mai mare reducere la această categorie mergând până la 80%;
  • Ceasurile și accesoriile – o selecție de 500 de produse vor beneficia de discounturi în acest an. Aici, cea mai mare reducere va fi de 90%

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.