De ceea ce s-a temut cel mai tare, nu a scapat! Marian Vanghelie, ridicat din propria baie de procurorii DNA

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 20:04

O adevarata bomba a explodat astazi dimineata in vila lui Marian Vanghelie! Primarul Sectorului 5 a fost ridicat din propria baie de procurorii DNA.

Locuinta i-a fost perchezitionata, ceasurile de colectie luate, iar primarul a aflat ca este suspectat de acte foarte grave de coruptie! Iata, minut cu minut, filmul acestei zile nebune! Cu noaptea in cap, procurorii anticoruptie si jandarmii l-au trezit din somn pe Marian Vanghelie. Era acasa la iubita sa, Oana Mizil!

In timp ce anchetatorii scotoceau vila dupa probe, Marian Vanghelie ne-a lamurit, prin telefon, cum a inceput o dimineata furtunoasa pentru el: „ M-am sculat cu niste colegi de la institutiile statului, le-am facut cu mana, mi-au facut cu mana.

M-au rugat sa ma spal mai repede decat ma spal eu de obicei. E posibil sa ma fi denuntat cineva. Eram in grafic si eu! Trebuia sa urmez! ”.

Si au urmat si ore intregi de perchezitii in apartamentul primarului Sectorului 5. Vreo 4, ca sa fim cat mai precisi. Presarate cu declaratii facute de unul dintre avocati. Procurorii anticoruptie au ridicat din locuinta lui Marian Vanghelie documente pentru un teren care ii apartine fostei soacre, dar si sase ceasuri.

Inca zambitor, Marian Vanghelie a fost scos din propria locuinta aproape de orele pranzului. Dar ziua era inca la inceput pentru el, urmatoarea destinatie: Primaria Sectorului 5.

##VIDEO134283##

Procurorii au intors cu susul in jos institutia condusa de Vanghelie, in cautare de probe. Marian Vanghelie si Oana Mizil sunt impreuna si la bine, dar si la rau, se pare. Jumatatea primarului a fost si ea ridicata cu mandat de mascati si dusa direct la DNA, pentru a fi audiata.

In jurul orei 11, imbracata intr-un platon rosu aprins, machiata, de cum a coborat din bolidul personal, Oana Mizil parea bulversata de multimea de jurnalisti din jurul sau.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Grabita sa scape de intrebari, Oana Mizil a trecut rapid prin marea de camere si microfoane, dar nu inainte

de a nega acuzatiile aduse partenerului sau! Bomba a picat, insa, dupa audierea deputatului. Sau ar trebui sa spunem fostului deputat? „ Astazi imi depun demisia din calitatea de deputat pentru ca nu vreau sa fie un impediment in calea justitiei si eu sunt un om corect. Nu am administrat niciun magazin, din contra, am consiliat. Ce sa fac, imi place moda! Ma consider nevinovata!”.

8 ani de zile ar fi abuzat de functia sa Marian Vanghelie, spun procurorii.

Il suspecteaza ca ar fi atribuit ilegal contracte in valoare de 2 miliarde de lei, echivalentul a 90 de milioane de euro. In cei 15 ani de cand este primar al Sectorului 5, Marian Vanghelie a depus doar cateva declaratii de avere. Si Agentia Nationala de Integritate a sesizat nereguli. Potrivit unei evaluari de acum trei ani, primarul nu putea justifica 180.000 de euro din averea sa.