De cine este INDRAGOSTITA in REALITATE actrita care ii fura inima lui Suleyman

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 26 feb 2017, 16:00

Cansu Dere, frumoasa actrita care interpreteaza rolul cadanei “Firuze” din serialul “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”, difuzat la Kanal D, este indragostita de Mardin, un orasel situat in sud-estul Turciei.

Desi a calatorit in lumea intreaga, oraselul Mardin a pus stapanire pe inima frumoasei actrite. Totul a inceput in anul 2006, cand Cansu s-a aflat la filmari pentru un serial de televiziune si impreuna cu echipa de filmare, ea a petrecut cateva luni in minunatul orasel. De atunci, ea a ramas indragostita de Mardin si nu rateaza niciun moment pentru a reveni ori de cate ori are putin timp liber.


Mardin este un muzeu in aer liber. Cansu a ramas muta in fata frumusetii locului, manastirilor care “imbraca” orasul, a peisajelor, a raului care strabate orasul-cetate si a ospitalitatii oamenilor. Pana nu demult, localnicii din Mardin aproape ca mureau de foame insa, odata cu filmarile pentru serial, polularitatea orasului a crescut, transformandu-l intr-o destinatie turistica foarte vizitata, acest lucru imbunatatind traiul localnicilor. 


Pe Cansu Dere o puteti vedea in „Suleyman – Magnificul – Sub domnia iubirii”, luni si marti, de la ora 20:00, interpretand rolul lui Firuze, cadana
care ii va fura inima Marelui Sultan.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”