De cine i-a fost cel mai frica Alexandrei Ungureanu in competitia "Bravo, ai stil! Celebrities" Ce a declarat despre Catalin Botezatu dupa ce a criticat-o mereu

Autor: Alice Popescu
Alexandra Ungureanu a castigat "Bravo, ai stil! Celebrities"

Alexandra Ungureanu a dezvaluit la cateva zile dupa terminarea competitiei "Bravo, ai stil! Celebrities" ca a fost foarte speriata de dpi dintre juratii emisiunii.

Desi a spus ca ii apreciaza pe toti in egala masura, Alexandra Ungureanu, castigatoarea show-ului "Bravo, ai stil! Celebrities", a recunoscut ca pe tot parcursul competitiei i-a fost frica de Raluca Badulescu si de Catalin Botezatu. Cei doi au depunctat-o atunci cand ea a intrat in competitie, iar Catalin si-a cam mentinut parerea despre ea pana la sfarsitul show-ului, notand-o destul de sever. Alexandra chiar a spus ca designerul nu prea o are la inima indiferent ce ar face.

Alexandra Ungureanu, despre juratii "Bravo, ai stil! Celebrities"

Citeste si: A castigat "Bravo, ai stil! Celebrities", insa Alexandra Ungureanu a fost aspru criticata: "Mi-au spus ca am dintii strambi!" Ce a dezvaluit cantareata la scurt timp dupa Marea Finala

Mai mult, castigatoarea competitiei  a spus ca a fost foarte dezamagita cand ii asculta testimonialele si auzea cum Catalin o face doar umeras, ea primind haine de la designeri.

Cu toate acestea, Alexandra nu este suparata pe el, mai mult, se pare ca si Catalin i-a spus ca tot ceea ce a facut in emisiune a fost doar sa o motiveze sa se autodepaseasca. Castigatoarea competitiei a mai declarat ca nu ii poarta pica si ca daca se vor mai intalni, cu siguranta, va fi si o strangere de mana amicala. Maurice este o personalitate uriasa, este o capacitate, e foarte greu sa tii pasul cu el.
El mi-a comentat tinute, m-a taxat daca a fost cazul. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce a spus Alexandra Ungureanu despre Raluca Badulescu si Catalin Botezatu

Citeste si: A avut cel mai mare punctaj din competitie, insa Deea Codrea n-a prins podiumul! Cum comenteaza finalista ceea ce s-a intamplat in Marea Finala "Bravo, ai si stil! Celebrities"

"Nu stiam ca am fost criticata de ea. Nu sunt in acea nota ca ea. Mi-a fost foarte frica de ea si de Catalin. M-a descoperit si eu pe ea.

Credea ca sunt aroganta, insa eu sunt foarte timida. Ma bucur ca si-a schimbat parerea. Ma bucur ca a sustinut o pe Theo Rose, a declarat Alexandra despre Raluca Badulescu la scurt timp dupa competitie.

"Noi nu stiam testimoniale si cand le vedeam, am fost amarata. Mi s-a parut foarte dur. Mi s-a parut ca nu ma place. Inteleg ca a fost o tactica a lui.

Mi-a declarat si la final de emisiune. Pana la urma totul are o limita. Ne intanim si ne salutam. Mi-a spus ca criticile lui au fost constructive si doar sa ma motiveze," a incheiat Alexandra declaratiile despre juratii emisiunii.