De data asta a adus DOVEZI! Alina Laufer a iesit din nou la atac impotriva fostului sot

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:48

Invitata la "Teo show", Alina Laufer a lamurit mai multe chestiuni legate de pensia alimentara pe care fostul sot o datoreaza fetitei lor.

Vedeta TV a tinut sa specifice circumstantele in care Jorge si ea au cazut de acord in privinta sumei de 1000 de euro privind pensia alimentara a fetitei pe care acestia o au impreuna. Initial pensia alimentara a fost stabilita la suma de 1500 de lei. Insa, deoarece cei doi fosti soti aveau impreuna o afacere asupra careia nu au cazut de acord la partaj, au stabilit de comun acord ca aceasta sa ramana la Jorge cu conditia ca acesta sa mareasca pensia alimentara a fetitei la suma de 1000 de euro.



Din pacate, artistul a avut ghinion! Afacerea a dat faliment. Prin urmare Alina laufer si Jorge se judeca din nou pentru pensia alimentara a minorei caci artistul vrea sa revina la suma de 1500 de lei din cauza falimentului afacerii pe care a avut-o impreuna cu fosta sotie.

##VIDEO127387##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


Alin Oprea a fost invitat în platoul emisiunii „Follow us”, prezentată de Ilinca Vandici și Teo Trandafir. Acesta a reacționat după declarațiile făcute de fosta soție la podcastul lui Bursucu'.