De fiecare data cand se baga in pat si atipea, se trezea ca cineva o dezveleste  o trezeste. Inspaimantata, femeia a instalat o camera video si timp de un an a verificat sa vada ce se intampla. cand a vazut ce o trezea, a vrut sa vanda casa imediat!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 15:15

O femeie din Chicago, Iris Alamo, a instalat in dormitorul ei o camera de luat vederi pentru ca simtea ca are o fantoma in casa.

"Mi-a luat aproape un an, insa an reusit sa surprind ceea ce banuiam, a postat ea pe o retea de socializare. Din aceasta cauza, probabil, nu pot dormi noaptea."

Cand se punea in pat, usa de la dormitor se deschidea, cineva ii tragea cuvertura cu care era invelita, iar intrerupatoarele faceau zbomot, trezind-o din somn. Se mai auzeau si alte zgomote pana sa apuce sa deschida lumina care apareau si dispareau.

Si inca un detaliu; pe camera se putea vedea o lumina alba, intr-o anumita forma.

Mai mult oameni au fost sceptici cu privire la acest video, spunand ca este o inregistrare fake. Tu ce crezi, au dreptate?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.