De la 1 iulie vom avea certificat verde de vaccinare. Anunțul făcut de Florin Cîţu

Author: Marina Ionescu
Florin Cîțu, anunț important despre certificatul Covid.
Sursa: Facebook

Premierul Florin Cîţu a amintit, vineri, la Zalău, că “certificatul verde” care va fi emis la nivel european pentru a facilita călătoriile va fi valabil şi în România de la 1 iulie.

Florin Cîţu a declarat, vineri, într-o conferință de presă, că "certificatul verde"  sau "pașaportul COVID"   va fi valabil şi în România de la 1 iulie. "De la 1 iulie vom avea certificat verde", a spus Florin Cîţu, în cadrul unei conferinţe de presă.

Citeste si: Anunțul momentului pentru părinți! Alocaţiile copiilor, diferențiate în funcție de veniturile familiilor. De când ar intra în vigoare legea

"Pandemia nu a trecut", avertizează Florin Cîțu

În acelaşi context, premierul a atras atenţia asupra faptului că pandemia nu a trecut, iar campania de vaccinare va continua, cu accente pe mediul rural, pentru a aduce vaccinul cât mai aproape de oameni, potrivit stirilekanald.ro.

"Trebuie să facem mai mult, pentru că pandemia nu a trecut.(...) Avem rezultate foarte bune, dar nu trebuie să ne culcăm pe o ureche.

Această campanie de vaccinare continuă până de asigurăm că nu vom avea niciun caz şi în acel moment putem spune că am depăşit pandemia"
, a afirmat Florin Cîţu.

Citeste si: Florin Cîțu, anunț important despre salariile românilor. Decizia pe care toată lumea o aștepta

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Cu doar două zile în urmă, și ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, a avertizat că ”ne putem aştepta la un val patru mai intens”, dacă nu ne vaccinăm într-un număr suficient de mare.

Premierul Florin Cîțu le-a cerut social-democraţilor de la PSD să susţină campania de vaccinare. "De fiecare dată voi ridica această provocare pentru liderii de opinie ai social-democraţilor, să vină să susţină această campanie de vaccinare public", a spus prim-ministrul României.

Citeste si: Premierul Florin Cîțu, avertisment dur pentru foarte mulți angajați: „Nu puteți să mergeți în concediu până nu...” Ce români se află în această situație?

Florin Cîţu a făcut o vizită şi la "maratonul vaccinării" care se desfăşoară la acest final de săptămână în parcarea unui mall din Zalău.

"Eu, până astăzi, sincer, nu l-am văzut pe Marcel Ciolacu să meargă într-un centru de vaccinare, să susţină campania de vaccinare.

Nici pe Sorin Grindeanu sau nu ştiu cine mai este în conducere, doamna Gabriela Firea. Deci nu i-am văzut să meargă să susţină această campanie de vaccinare şi nu înţeleg de ce, pentru că această campanie de vaccinare este o campanie a noastră, a tuturor, este o campanie pentru revenirea la normalitate a întregii Românii, nu doar a Partidului Naţional Liberal sau a acestei guvernări", a explicat Florin Cîțu. 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.