De la 10.000 de calorii pe zi, la doar 1800: Cum a reusit un dependent de fast food sa slabeasca 170 de kg

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:49

Un barbat care cantarea 309 kilograme a povestit cu si-a pierdut jumatate din greutatea corporala cu ajutorul unei diete simple si a unui program strict de exercitii.

Neil Burns, 44 de ani, din Richmond, Kentucky suferea de obezitate morbida si era pur si simplu prizonier in propria casa. Intr-un interviu acordat in cadrul emisiunii "Good Morning America" a povestit cum a avut puterea sa renunte la fast-food dupa 21 de ani in care a consumat 10.000 de calorii in fiecare zi, acesta fiind mare consumator de McDonalds.

 

"Nu putea merge sau muta dintr-un loc in altul", a povestit barbatul.

"Eram pur si simplu nefericit". Domnul Burns, care consuma in fiecare zi si 24 de sucuri cu mult zahar a spus stop in momentul in care intr-una din zile a urcat pe cantar.  "A fost ca si cum o tona de caramizi m-ar fi lovit", a scris acesta pe site-ul sau. "Si apoi am inceput sa-mi analizez viata".

 

Acum, dieta lui este mult mai sanatoasa si contine doar 18000 de calorii si manca sandwich-uri de curcan, salata de spanac cu pui si shake de proteine.

De asemenea face si foarte mult sport cate doua sedinte pe zi, una cu greutati pentru tonifiere si una de cardio pentru arderea grasimilor. Astfel arde zilnic 1000 de calorii.

 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Zumba a devenit activitatea lui principala, chiar daca la incepu femeile se uitau cam ciudat la el.

De fapt, el a ajuns sa iubeasca atat de mult aceste ore incat a devenit instructor calificat. Barbatul se foloseste si de o serie de tactici, care acesta le numeste trucuri "Jedi Mind" care il determina sa nu renunte la dieta si la exercitiile fizice.

 

Acum domnul Burns a ajuns un model si pentru alte persoane care se afla ntr-o situatie similara lui si mai mult decat atat acesta ii ajuta si ii determina sa slabeasca.