De la 80 de kilograme la 60. Trucurile care au ajutat-o pe Raluca Munte să slăbească rapid

Author: B.H.

Raluca Munte s-a luptat în trecut cu kilogramele în plus, dar a ieșit învingătoare totul datorită ambiției. Cum a ajuns de la 80 de kilograme la 60?

Pentru că a primit multe mesaje în care i s-a cerut să spună cum a reușit să slăbească, fosta concurentă de la “Puterea Dragostei” a dezvăluit, în linii mari, trucurile care au ajutat-o să topească kilogramele în plus și să scape de celulită.

Citeste si: Bianca, acuzata ca a incercat sa o desparta pe Berna de Philip! Care a fost replica ei

Raluca Munte le-a dezvăluit prietenilor virtuali că a renunțat la băuturile acidulate, la dulciuri și chipsuri, a adoptat un stil de viață sănătos, iar în trecut, sportul a fost un factor-cheie în lupta ei împotriva kilogramelor în plus.

De la 80 de kilograme la 60. Trucurile care au ajutat-o pe Raluca Munte să slăbească rapid

În această perioadă de carantină, Raluca Munte a mărturisit că s-a îngrășat aproximativ 6 kilograme, motiv pentru care a luat măsuri pentru ca silueta ei să nu aibă de suferit.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Andreea Oprică, schimbată după întoarcerea lui Andy în emisiune. Mesajul ei a pus pe toată lumea pe gânduri: "Într-o lume murdară..."

“Am renunțat complet la sucuri, beau doar apă plată și am renunțat la chipsuri și dulciuri.

De marți o să încep o dietă foarte strictă. În perioada când eram foarte grasă, când aveam 80 de kilograme, am slăbit datorită sportului și datorită nutriției.

În această carantină m-am îngrășat 6 kilograme. Am 1,80 m și 66 de kilograme. Înainte aveam 60-61. Da, m-am îngrășat 6 kilograme, de aceea m-am apucat de sport și încerc să mănânc cât mai sănătos. Vreau să vă zic că făcând sport veți scăpa mult mai ușor de celulită și efectele se văd mult mai rapid, față de aparatele din saloane.”

, a spus Raluca Munte.

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, atac dur la adresa lui Cătălin! ”De când am plecat din casă, tot vorbește despre mine, spune că sunt urâtă! Uită că a intrat în emisiune pentru mine!”