De la bal, la spital! Românii și-au împărțit pumni și picioare cu autoritățile pe litoral. Cum arată retrospectiva unei veri pe cinste?

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 11 iun 2024, 04:50

Scandal pe litoralul românesc

Sursa: Arhivă

Românii s-au făcut remarcați și în acest an pe litoral. Turiștii și-au împărțit pumni și picioare cu forțele de ordine, iar alții și-au riscat viața în valurile puternice.

Turiștii au avut parte de o vară cu de toate pe litoralul românesc. Costineștiul rămâne destinația preferată de la malul Mării Negre, însă căldura și aburii alcoolului i-au făcut pe unii turiști să nu mai gândească limpede.

Încăierare între turiști și jandarmi pe litoralul românesc

De la bal la spital. Asta este povestea unor turiști veniți pe litoralul românesc în această vară.

Un scandal între turiști, a dus la o adevărată încăierare între forțele de ordine și oamenii de pe plajă.

Citește și: Pericol de îmbolnăvire! Sute de restaurante, baruri și fast-food-uri, închise de pe litoralul românesc

Revoltați de faptul că forțele de ordine au intervenit, turiștii au devenit recalcitranți, iar pumnii și picioarele și-au făcut loc printre aceștia.

Consumul de alcool și căldura de pe plajă, i-au făcut pe aceștia să nu mai gândească limpede.

Citește și: Minivacanța Sf. Maria 2023. Ce trebuie să știe românii despre voucherele de vacanță?

„Totul a început mai în față. Niște băieți s-au luat de un om al străzii și alții au încercat să-l apere. Au început să fugă unul după altul, să se bată, după aceea a venit Poliția și Jandarmeria, și și-au schimbat niște vorbe mai grele.

Poliția și jandarmii s-au simțit jigniți și au început să-i bată pe domnii”, a povestit un martor, potrivit KanalD.

Citește și: Fenomen bizar în România! Brumă și temperaturi scăzute, în plină vară

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Indivizii au fost duși la secție și puși sub control judiciar, iar apoi au fost liberi să se întoarcă pe plajă, dar nu înainte de a lansa noi amenințări la adresa forțelor de ordine.

Turiștii, nemulțumiți de steagurile roșii ridicate de salvamari

Cei veniți la mare au avut parte și de o surpriză neplăcută, valurile uriașe. Deși au venit pentru a se bucura de soare și de apa caldă, turiștii s-au lovit de marea agitată și de steagurile roșii ridicate de salvamari.

Citește și: România vs Bulgaria. Cât costă un sejur pe litoralul celor două țări

Dacă unii s-au mulțumit cu statul pe șezlong sau cu mersul la piscină, unii nu au luat în seamă avertizările lansate de salvamari și au intrat în marea agitată. Încăpățânarea a fost motivul unor alte încăierări între salvamari și turiști.

„Păi de ce am venit la mare? Pentru apa asta”, a spus un turist supărat pe faptul că salvamarii nu l-au lăsat în apă.

Citește și: Curenții Rip: Pericolul din Marea Neagră. Cum te poți feri de aceștia?

Un lucru este cert, fie că au venit cu bani mulți sau cu bani puțini, turiștii au avut un minte un singur gând, acela de a se distra cât pentru tot anul. Cu restricții sau nu, românii au avut parte de o vară de neuitat pe litoralul de la Marea Neagră.

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.