De la ce nu se poate abtine niciodata Andreea Banica VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:22

Dependenta de amandine era s-o transforme din diva sexy in fosta diva sexy! Odata ce a renuntat la dulciuri SI s-a apucat din nou de sala, cantareata de care vorbesc este decisa ca pana la vara sa aiba patratele pe abdomen! Ambitie mare am zice, avand in vedere ca are si copil si sot acasa!!!

Andreea Banica este una dintre cele mai sexy dive din showbizul romanesc! Constienta ca are cu ce, atunci cand e pe scena, artista isi dezveleste cu lejeritate sanii si poarta haine…minuscule, care ii pun in valoare corpul bine lucrat la sala! Stiati ca acest look de diva presupune sacrificii uriase?!

Si daca vrei pachetele, e clar ca nu mai poti sa-ti satisfaci toooate poftele culinare! Pentru ca are o vointa de fier, transpira la sala si isi doreste sa aiba un abdomen beton, ca s-o iubeasca barbatu’ si fanii, Andreea Banica merita aprecierea noastra.
Ne place!

Reputatia designerului Adina Buzatu a fost patata dupa ce s-a zvonit prin presa ca ar vinde in magazinele ei haine fake, aduse din China si din Turcia! Confruntata cu acest subiect, Adina se jura ca nimic nu-i adevarat!

Dupa ce toata saptamana a adus dovezi pentru a termina odata cu tot balciul, ADINA a provocat un nou scandal in comunitatea turca! A purtat la un eveniment monden un tricou, care sugera ca nu este OK sa porti produse turcesti!

Care va sa zica, Adina isi pune acum cenusa in cap si sustine ca
paiele au luat foc din senin, intrucat scandalul nu are baza reala. Hmmm! Toata aceasta situatie, nu ne place!