De la ce varsta NU TREBUIE sa mai purtam BLUGI

Autor: Raluca Vitu
Actualizat: 12 dec 2018, 15:28

Nu exista om care sa nu aiba cel putin o pereche de blugi in garderoba.

Blugii reprezinta o optiune vestimentara ideala in nenumarate circumstante si poate acesta este motivul pentru care ii indragim atat de tare si ii purtam aproape mereu. Cu toate acestea, potrivit studiilor recente, exista o limita de varsta in ceea ce priveste purtatul blugilor.

Dupa ce a intervievat nici mai mult, nici mai putin de 2.000 de persoane penstru a afla preferintele, procesul de achizitie si modul in care sunt purtate perechile clasice de blugi, firma ColletPlus, ce activeaza in domeniul curieratului, in Marea Britanie, a ajuns la cateva concluzii surprinzatoare.

Dintre toti subiectii, 24% au spus ca atunci cand se duc sa isi cumpere blugi probeaza cel putin 3 perechi inainte sa aleaga una potrivita. Cei mai multi au sustinut ca isi cumpara cate o pereche noua cam la 3 ani si ca atunci cand gasesc perechea perfecta, o poarta pana cand se deterioreaza. O mare parte dintre cei intervievati au declarat ca nu li se pare ceva ciudat in a purta blugi si la evenimentele mai stilate.

Conform parerilor celor mai multi dintre ei, varsta la care oamenii ar trebui sa renunte la blugi, pentru a adopta un stil vestimentar mai elegant, mai sobru, este de 53 de ani.