„De la cornere la cărămizi”. Îl recunoști? Fostul campion din Premier League a ajuns la munca de jos de la un salariu de 140.000 de euro pe săptămână

Autor: Andrei Costanda

Danny Drinkwater lucrează în prezent pe șantier

Sursa: Instagram / Danny Drinkwater

Danny Drinkwater, fost fotbalist de renume, lucrează acum pe un șantier, dar își apără noua carieră cu mândrie și optimism.

Danny Drinkwater, fost mijlocaș la Chelsea și Leicester City, a răspuns recent unui critic online care l-a acuzat că a „atins fundul prăpastiei” după ce a dezvăluit că lucrează pe un șantier de construcții. După ce s-a retras din fotbal în octombrie anul trecut, Drinkwater și-a încercat norocul în afaceri, însă nu a avut succesul dorit.

De la campion cu Leicester City la salahor

Drinkwater a decis să își canalizeze energia în muncă fizică, alegând să lucreze pe un șantier de construcții. El a împărtășit o fotografie din noul său mediu de lucru pe Instagram, dar nu toți au fost impresionati. Un troll online l-a criticat dur, spunând: „Doamne, Danny, ai atins fundul prăpastiei.”

În ciuda comentariilor negative, Danny Drinkwater își menține atitudinea pozitivă și mândria pentru munca sa actuală.

Deși viața sa a luat o turnură neașteptată, el își păstrează demnitatea și își apără alegerile. „Iubesc să fiu pe șantier! Este o alegere” a declarat el pe rețelele sociale, subliniind faptul că fiecare schimbare în viață poate aduce noi oportunități și lecții valoroase.

Citește și: Autoritățile au emis cod galben de inundații în România. Ce județe sunt vizate

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Adriana Simionescu a explicat ce se întâmplă, de fapt, între ea și soțul ei! Tânăra a făcut declarații, după ce s-a spus că ei s-ar fi despărțit. „Toată lumea se ceartă”

Citește și: Atentat cu bombă la Moscova! Un fost ofițer în serviciile de informații militare (GRU) a rămas fără picioare. Mașina în care se afla a sărit în aer

Danny Drinwater, o carieră plină de realizări și dezamăgiri

Danny Drinkwater, în vârstă de 34 de ani, a fost o figură centrală în sezonul miraculos al lui Leicester City din 2016, când echipa a câștigat titlul Premier League.

Transferul său la Chelsea în 2017, în valoare de 35 de milioane de lire sterline, părea să fie apogeul carierei sale, dar lucrurile nu au mers conform așteptărilor. Mijlocașul nu a reușit să își recupereze forma de la Leicester și a fost împrumutat la diferite cluburi, inclusiv Burnley și Aston Villa, înainte de a ajunge la Reading.

După ce și-a agățat ghetele în cui, Drinkwater s-a aventurat în lumea afacerilor, dar cu rezultate mixte.

În 2022, afacerea sa de restaurante a dat faliment, iar recent a pierdut o investiție majoră într-un club de noapte din Manchester, după ce acesta și-a închis porțile.

În trecut, Drinkwater a vorbit deschis despre lupta sa cu sănătatea mintală, care s-a agravat după transferul său la Chelsea. El a mărturisit că presiunea constantă și lipsa de performanțe așteptate au avut un impact serios asupra stării sale mentale.

Cu toate acestea, găsirea unui nou scop și a unei noi rutine pare să-l fi ajutat să își găsească liniștea.

 


Roberta regretă despărțirea de Sebastian, însă nu vrea să audă de o posibilă împăcare! Iată cum a reacționat fostul ei partener!