De la dragoste intensa, la despartire neasteptata! Doi actori celebri din Turcia au pus capat povestii lor de iubire! Decizia lor a surprins publicul!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 nov 2018, 14:45
video Foto(5)

Dupa o relatie de aproape un an de zile, Furkan Andic si Dilan Cicek Deniz au hotarat in mod surprinzator sa se desparta.

La doar 28 de ani, Furkan Andic a devenit unul dintre cei mai apreciati actori din Turcia, datorita rolurilor interpretate exceptional in cei sapte ani de cariera fulminanta. 

Sarmul si talentul sau deosebit l-au propulsat rapid printre cei mai adorati actori din Turcia si a devenit unul dintre cei mai curtati barbati. 

 

 

Dupa cateva relatii pasagere, celebrul actor s-a indragostit iremediabil de actrita Dilan Cicek Deniz, in varsta de 23 de ani, una dintre cele mai frumoase femei din Turcia, care a cucerit titlul de Miss Turcia in anul 2014 si a reprezentat cu mandrie tara la Miss Universe in acelasi an.

 

 

Cei doi au trait o frumoasa poveste de dragoste de la inceputul acestuia an, cand au fost pentru prima data surprinsi impreuna in public.

Desi initial si-au dorit sa pastreze pe cat posibil discretia, dupa cateva luni de relatie cei doi indragostiti au inceput sa se afiseze in public si sa arate tuturor cat de mult se iubesc.

Pe langa faptul ca ii unea actoria, Faruk Andic si Dilan Deniz aveau si alte pasiuni comune pe care si le-au descoperit de cand au format un cuplu, amandoi adora calatoriile pe continentul american.

 

 

Vara aceasta Furkan si Dilan au caltorit foarte mult impreuna, atat in strainatate cat si in Turcia, unde au fost surprinsi in ipostaze incendiare, dovedind cat de mult se iubesc. 

Desi relatia lor parea ca se indreapta cu pasi repezi spre casatorie, cei doi actori au decis sa puna capat povestii care i-a unit vreme de un an de zile si sa mearga fiecare pe drumul lui.

(sursa: gecce.com.tr)

 

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.