De la ea a moștenit frumusețea. Cum arată mama lui Demet Ozdemir, actrița care a interpretat-o pe Zeynep în serialul turcesc „Prizoniera destinului”

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 10 feb 2023, 09:45

Demet Ozdemir, actrița care a dat viață personajului Zeynep în serialul „ Prizoniera destinului”

Sursa: instagram Demet Ozdemir

Demet Ozdemir, actrița care a interpretat-o pe Zeynep în serialul turcesc „Prizoniera destinului”, a postat în mediul online o fotografie de colecție cu mama ei. Cum arăta femeia în tinerețe și ce mesaj i-a trasmis actrița?

Foarte multe țări sărbătoresc Ziua Mamei în a doua duminică a lunii mai, iar printre ele se numără și Turcia. Astfel, weekendul trecut, pe conturile de instagram ale actorilor turci au fost postate fotografii cu mamele acestora, dar și o serie de mesaje emoționante. Iată cum arată mama lui Demet Ozdemir, dar și ce mesaj impresionant i-a transmis actrița cu această ocazie specială.

Fotografie de colecție cu mama lui Demet Ozdemir. Ce imagine a postat pe instagram îndrăgita actriță? 

Demet Ozdemir a interpretat-o pe Zeynep în serialul turcesc „Prizoniera destinului”, rol cu care a cucerit publicul din România. Este considerată una dintre cele mai frumoase și mai talentate actrițe din Turcia, iar acum, după ce vedeta a încărcat pe instagram o fotografie cu mama ei este limpede de unde a moștenit frumusețea.

În Turcia, Ziua Mamei este sărbătorită în a doua duminică din luna mai, astfel că în 2022, sărbătoarea a picat pe 8 mai.

Foarte multe vedete au ales să le transmită un mesaj public mamelor, să le facă urări și să își demonstreze aprecierea pentru eforturile depuse de-a lungul timpului. Actrița Demet Ozdemir nu a făcut excepție, astfel că a încărcat și ea pe instagram o imagine cu mama ei. Vedeta a ales o fotografie din tinerețea lui Ayşen Şener, mama actriței.

În fotografie se poate observa cu ușurință că mama lui Demet Ozdemir  era foarte cochetă în tinerețe, lucru care nu s-a schimbat prea mult nici pe măsură ce anii au trecut, dovadă stând fotografiile pe

care mama actriței le încarcă în mediul online.

Pe lângă fotografia cu mama ei, Demet Ozdemir a postat și un mesaj pe instagram, unul încărcat de emoție

„Ești frumoasa mea! Zi fericită și multă dragoste tuturor mamelor noastre! La mulți ani de Ziua Mamei!”, este mesajul pe care Demet Ozdemir l-a postat pe instagram de Ziua Mamei.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Demet Ozdemir are o relație specială cu mama ei. Pe vremea când era doar un copil, părinții ei au divorțat, iar actrița a rămas în grija mamei. Astfel, la vârsta de 7 ani, Demet Ozdemir s-a mutat în Istanbul alături de mama și frații ei, cu toții începând o nouă viață.

Citeste si: Can Yaman a cerut-o în căsătorie, dar ea l-a părăsit. Cine este femeia care i-a spus „NU„ îndrăgitului actor turc

Ce meserie a avut Demet Ozdemir înainte de a deveni actriță? 

Deși a devenit cunoscută ca actriță, publicul Kanal D urmărind-o pe Demet Ozdemir în serialul turcesc „Prizoniera destinului”, acolo unde a interpretat-o pe Zeynep, acestea nu a ales din primul moment să devină actriță.

Înainte de a ajunge în lumina reflectoarelor, Demet Ozdemir a fost dansatoare. Ulterior, aceasta a apărut în clipul unei melodii, iar în anul 2013 și-a început cariera ca actriță, bucurându-se de mare succes. 

Citeste si: El este noul iubit al frumoasei Hande Erçel! Iată primele dovezi că celebra actriță și-a petrecut vacanța împreună cu chipeșul actor!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.