De la faliment la bogăție: Câți bani are acum Nicu Paleru: „Să știți că am” Artistul câștigă la un singur eveniment peste 10.000 de euro

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 10 iun 2024, 11:20

De la faliment la bogăție: Câți bani are acum Nicu Paleru

Sursa: Kanal D

Cântărețul Nicu Paleru a fost invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a vorbit despre prima soție, avere, dar și regrete.

Cântărețul Nicu Paleru este unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți de muzică de petrecere.

„Câți bani ați câștigat din casete?”, „Câți bani ați pierdut la jocurile de noroc?”, „De ce ați divorțat?”, „Cât de îndrăgostit ați fost de Emilia Ghinescu?”, „Care este cel mai mare regret al dvs.?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate lui Nicu Paleru în ediția de duminică a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată după „Insula de 1 milion”, la Kanal D.

Câți bani are acum Nicu Paleru

Dacă primele casete lansate i-au adus doar recunoaștere pe plan local, albumul cu nr. 8 a generat și un profit, bani din care Nicu Paleru și-a cumpărat o pereche de pantaloni. Ulterior, au urmat câștiguri impresionante din vânzarea casetelor proprii sau a celor imprimate în studioul propriu, însă a ajuns rapid în faliment.

Cu toate acestea, în 2022, presa nota că artistul urma să aloce peste 150.000

de euro pentru construcția unei case lângă București. Jurnaliștii scriau că o astfel de investiție nu era de mirare, de vreme ce, pentru o cântare de o oră, Nicu Paleru încasa în jurul a 2.500 de euro, iar pentru un eveniment care dura întreaga seară, 10.000 de euro.

Ce avere deține în prezent Nicu Paleru?

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: De ce a divorțat Nicu Paleru de prima soție: „Eram ceva ce uram” Cântărețul a demontat zvonurile referitoare la divorțul de cea care i-a fost soție și impresară

„Să știți că am, dar nu știu eu foarte bine. Soția mea știe, dacă vreți să o invitați. Într-adevăr, am scăpat undeva prin 2015-2016 de toate problemele alea din urmă, împreună cu soția mea.

Îi recunosc meritele.

Dumnezeu nu m-a lăsat și drept dovadă, cântări sunt și vor fi. Cât timp sunt solicitat, cânt cu mare drag. Onorariul se știe că nu este chiar mic. Mulțumită Domnului am reușit să investesc și în imobiliare. Casa s-a terminat și ea, e bine. Suntem bine. Eu am spus lucrul ăsta și îl repet. Eu sunt bine din toate punctele de vedere și chiar mi s-au îndeplinit toate dorințele.

Să sperăm că va fi așa și de acum înainte,” a declarat Nicu Paleru în emisiune.

Întreaga ediție a emisiunii poate fi urmărită în videoclipul de mai jos: