De la medalie la mop, povestea „veteranei” de la Razboinici! Cine este Irina Postolea, concurenta care a incins spiritele la „Exatlon”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 ian 2019, 12:21

Meciul de aseara dintre echipele Exatlon Romania si Exatlon Ungaria a fost unul extrem de tensionat atat pe traseu, dar si in gradene.

A fost o lupta crancena pentru fiecare punct si, din pacate, Diana Pivniceru a suferit o grava accidentare in goana dupa un punct important pentru tricolori.

Tensiunea a atins cote maxime la un comentariu al razboinicei Irina Postolea, care, in confuzia generala dupa accidentare, a crezut ca medicii acorda primul ajutor unguroaicei cu care Diana se afla la start; Irina ar fi afirmat, in acele momente, ca accidentarea poate fi un avantaj al echipei.

Toti cei din gradena au inteles in acele momente ca aceasta se bucura de fatul ca Diana e accidentata. Dar Irina s-a aparat, incercand sa explice ca reactia ei a fost inteleasa gresit. Atat membrii echipei Faimosilor, cat si de coechipierii de la Razboinici au taxat, in gradena, manifestarea Irinei. Judoka a fost  foarte dezamagita de reactiile colegilor. De asemenea, spune ca s-a simtit marginalizata, pentru ca nu a fost lasata sa intre pe traseu in acest prim meci international. 

"Nu exista o comunicare intre noi, vorbeau doar cei care intra, doi  baieti, doua fete si atat, ceilalti nu existam acolo. E o situatie in care eu chiar am ramas fara cuvinte. Chiar daca le-am spus ceva, parca imi dadeau cu praf si nu ma mai vedeau. Si am simtit ca au luat-o si putin individual, aveau febra aia <<mama, eu intru, am traseu bun si iau punct!>>; parca era o finala sau semifinala.

Eu am preferat sa evit putin, pentru ca asa ma descarc eu, nu avea rost sa ma duc sa vorbesc cu lacrimi in ochi din moment ce abia ma intelegeam eu pe mine. Dar imi si trece repede, nu am nici o problema, nu cad psihic sau moral", a declarat razboinica dupa meci. 

„Am avut o viata cu o jumatate de inima”

Putini stiu ca veterana acestui sezon <Exatlon> nu a avut o viata usoara si ca, in ciuda greutatilor, a reusit sa duca sportul pe care il practica, judo, la rang de performanta si,

nu de putine ori a fost pe podiumurile nationale si internationale. Irina Postolea este exemplul ca, indiferent de loviturile pe care ti le aplica viata, cu vointa te poti ridica. Avea 8 ani cand parintii ei au divortat si ea si ceilalti doi frati au ramas in grija tatalui. Si astazi judoka ii duce dorul mamei sale si simte ca viata sa nu este completa. 

"Tata este sufletul meu, a avut grija de noi toti, nu ne-a dat la orfelinat.

Eu, la 10 ani, trebuia sa fac mancare si imi amintesc ca prima clatita am lipit-o de pereti. Mi-as dori sa fi avut si eu o mama, dar tata a acoperit 99% tot ce are nevoie un copil in general. Lua o ciocolata si o impartea in 3, nu in 4, ca sa isi ia si el", isi amintea, cu lacrimi in ochi, Irina Postolea momentele in care s-a maturizat inainte de vreme.  

 

 

"Am avut o viata traita cu jumatate de inima. O viata cu multe coborasuri, dar si cu niste suisuri spectaculoase, la momentul lor. O viata in care mi-am dorit ceva ce nu am avut inainte, dar nu material. Mi-am dorit sa am un copil,  sa imi spuna <mama>, pentru ca eu nu am avut cui sa ii spun asa si am suferit enorm. Mama e mama si tatal nu poate sa o inlocuiasca. Am avut parte de o dragoste de jumatate de inima, o inima intreaga e mama ta", a adaugat veterana Exatlon.   

Universul razboinicei este fiica ei, Gabriela, in varsta de 13 ani, pentru care face toate sacrificiile pentru a-i oferi o viata din care sa nu ii lipseasca nimic.  Dupa venirea pe lume a fiicei sale,  a realizat ca nu isi mai putea asigura traiul zilnic si a fost nevoita sa isi caute un loc de munca stabil. 

"Dupa ce am nascut, am lucrat 10 ani la un supermarket. Nu m-am plans de nimic, era o munca cinstita.  Acum sunt camerista, fac curat in apartamente inchiriate in regim hotelier si imi place, pentru ca vorbesc cu clientii in engleza, aflu lucruri noi de la ei", declara Irina Postolea inainte de aventura in Dominicana. 

Daca va reusi Irina Postolea sa ajunga in finala, dovedind ca sportul nu are varsta, dar si cum vor evolua ceilalti concurenti, aflati urmarind de sambata pana marti, reality-ul sportiv <Exaton>, de la ora 20.00, la Kanal D.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.