De la oras, la sapa! A dat jobul dintr-o corporatie multinationala pe munca de fermier

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 nov 2020, 01:40

Ai spune ca s-a nascut la camp si face agricultura de o viata.

Nimic mai fals. Totul a inceput in urma cu 5 ani, din dorinta de a manca sanatos. Nu i-a fost deloc usor, dar spune ca merita fiecare picatura de sudoare.

 

Acum cultiva 25 de mii de metri patrati in Valea Macrisului. A vrut teren in Baragan, pentru ca, spune el, este cel mai manos din toata Europa. Aici cultiva legume de cea mai buna calitate si se incapataneaza ca recolta lui sa nu aiba parte de pesticide sau ingrasaminte.

 

In brazdele lui gasesti de toate: de la ceapa, ardei, pana la rosii mov. Are peste 40 de legume si peste 120 de soiuri. Toate sunt cultivate in camp.

 

Totul se lucreaza ca pe vremuri! Cum nu s-ar fi descurcat singur cu atata amar de recolta, Andrei si-a angajat cinci consateni sa il ajute la treburi.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Ca

in orice domeniu sunt si riscuri. Andrei povesteste ca au fost ani in care a avut recolte compromise, insa a mers inainte cu visul lui.

 

Legumele si mirodeniile si le vinde, cu succes, pe retelele de socializare. Primavara si vara livreaza la domiciliul clientului cosul cu legume, fara pesticide.

 

Si chiar daca preturile legumelor sunt mai mari, Andrei spune ca abia reuseste sa onoreze comenzile.

Semn ca, spune el, romanul a inceput sa puna pret pe sanatate.

 

Are insa un singur regret. Nu poate petrece cat timp si-ar dori cu familia lui. Pe de alta parte, fata de anii trecuti, spune ca se simte mai liber. Asta pentru ca il ajuta sotia, care este arhitect si inca doi prieteni care i-au devenit si asociati.

 

Taguri: