De la păcănele direct la spital! Cum se simte Viorel Lis după ce i-a fost montat stent la inimă

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 07 dec 2022, 08:25

Oana Lis a făcut primele declarații despre starea de sănătate a lui Viorel Lis. Fostul primar al Capitalei a suferit un preinfarct și i-a fost montat un stent la inimă.

Viorel Lis trece prin momente crunte, fostul primar al Capitalei a suferit un preinfarct, după ce mai multe zile la rând a simțit o durere putenică în zona inimii, însă a refuzat să meargă la medic.

Cum se simte Viorel Lis după ce i-a fost montat stent la inimă

Fostul primar al Capitalei a trecut prin momente extrem de grele în ultimele zile, după ce a ajuns de urgență la spital acuzând o durere puternică în piept.

Viorel Lis nu a fost operat pe inimă, însă i-a fost montat un stent, a declarat Oana Lis în cadrul emisiunii Teo Show.

”Da, bineînțeles că se știe că Viorel are o vârstă și niște afecțiuni medicale și noi îl tratam cu piciorul, că să se arsese la picior și a început să-l doară inima, l-a durât câteva zile la rând și nu a vrut să meargă la cardiolog din prima și apoi s-a întâmplat acest preinfarct,

care a venit cu durere maximă, insuportabilă”,
a declarat Oana Lis.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Oana Lis, criticată în mediul online. Soția lui Viorel Lis nu s-a mai abținut și a răbufnit: "Caracter de țărancă adevărată"

De la păcănele direct la spital!

Cu o seară înainte ca fostul edil să ajungă pe mâna medicilor, Oana Lis a postat pe pagina de Facebook o poza cu Viorel Lis de la casino, în timp ce se juca la pacănele. Deși s-au distrat pe cinste, cei doi nu au fost feriți de o asemenea nenorocire. Vorel Lis este stabil, iar starea lui de sănătate este bună.

”Arsurile au survenit pentru că este frig în apartament, că stăm în Sectorul 3 și nu ne bagă caldură, nu mai e vina lui Viorel că nu era căldură, era frig și am băgat

un calorifer în priză, dar Viorel fiind diabetic nu a simțit și el a stat cu piciorul pe calorifer sub birou și s-a ars. De acolo a pornit toată nenorocirea pentru că nu-i mai treceau arsurile...Un preinfarct, a fost o fază mai ușoară și i-au pus doar stent, nu este operat pe inimă”, a mai spus Oana Lis.

Citeste si: Cum se simte Viorel Lis după ce a ajuns de urgență la spital: „Nu îmi mai simt picioarele”

 

Taguri: