De la „Suleyman Magnificul” la „Secrete de familie” Arda Anarat este actorul care a cucerit milioane de telespectatori cu rolul lui Çinar

Author: Diana Bostan
Actualizat: 12 sep 2023, 19:44

Arda Anarat în „Secrete de familie”

Sursa: Captură KANAL D

Arda Anarat este actorul care îl interpretează Çinar, în serialul „Secrete de familie” de la Kanal D. Tânărul actor a jucat și-n „Suleyman Magnificul”

Arda Anarat este unul dintre cei mai apreciați tineri actori din Turcia. Arda a jucat în „Suleyman Magnificul” pe când avea doar 11 ani.

El este actorul care îl interpretează pe Çinar în serialul „Secrete de familie”

Arda Anarat nu este străin de platourile de filmare, acesta interpretând rolul lui Şehzade Mehmed, fiul sultanului Suleyman Magnificul și al lui Hurrem, în „Suleyman Magnificul”.

Actorul în vârstă de 24 de ani este extrem de talent și la mare căutare, atunci când vine vorba de noile producții turcești.

Citește și: Iubirea va ajunge să vindece răni vechi. Vezi online live episodul 40 al serialului “Melek”, începând cu ora 20:00

Tânărul actor îl interpretează pe Cinar Kaya, un tânăr cu traume și nemulțumiri, specifice adolescenților din zilele noastre.

Acesta este marcat de faptul că a fost crescut în umbra fratelui mai mare și duce o luptă cu acesta pentru atenția părinților.

Citește și: Seyit Ali Karadağ din serialul Melek, transformare uluitoare de look, după încheierea filmărilor! Iată cum arată în prezent celebrul actor Mehmet Çevik

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Personajul lui Çınar si-a construit un zid in fata celor dragi, greu de daramat. Pe de o parte este un tanar conflictual, dar in acelasi timp sensibil in privinta familiei, mai ales in ceea ce o priveste pe sora sa Defne. Intra constant in necazuri, ceea ce creste presiunea tatalui sau asupra sa”, a  declarat Arda Anarat despre personajul sau.

Familia lui Arda s-a mutat la Istanbul pentru ca el să-și urmeze cariera de actor

Tânărul actor a absolvit Liceul Francez Notre Dame De Sion din Istanbul, iar debutul în actorie la avut la vârsta de 11 ani cu rolul lui Şehzade Mehmet în serialul „Suleyman Magnificul”. Acesta este acuzat de crimă, iar misterul trebuie elucidat de fratele acestuia, Ilgaz, interpretat de Kaan Urgancıoğlu, și Ceylin, interpretată de Pınar Deniz. 

Citește și: Tot mai multe persoane află de boala lui Melek. Vezi online live episodul 39 al serialului “Melek”, începând cu ora 20:00

Acesta a interpretat numeroase roluri în producții de succes, precum Galip Derviș, Nomad, Groom Team, Yaralı Așk, Tek Yürek, Hekimoğlu. 

Citește și: Berguzar Korel, schimbare spectaculoasă de look pentru noul ei proiect! Iată cum arată în prezent renumita actriță 

„Secrete de familie” este serialul turcesc care a cucerit inimile telespectatorilor din România și poate fi urmărit de miercuri până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.