De la tatal lui a mostenit ochii, dar zambetul fermecator l-a luat de la cea care i-a dat nastere! Uite cum arata mama lui BURAK OZCIVIT

Autor: B.M.
Actualizat: 15 mai 2017, 13:18

Tanarul actor Burak Ozcivit se bucura de succes pe toate planurile: are o cariera stralucita si urmeaza sa se insoare in acest an cu Fahriye Evcen, aleasa inimii lui.

Starul provine dintr-o familie unita, care l-a sustinut si i-a sprijinit alegerile de fiecare data. Burak Ozcivit isi iubeste parintii si nu ezita sa-si exteriorizeze sentimentele fata de ei in interviurile pe care le acorda televiziunilor sau revistelor.

Citeste si: BURAK OZCIVIT (Kemal) si FAHRIYE EVCEN, mesaje emotionante pentru cele mai importante persoane din viata lor, de "ZIUA MAMEI"! Iata cum si-au felicitat mamele celebrii actori si ce IMAGINI INEDITE au publicat pe conturile lor de socializare!

Pe tatal lui vi l-am aratat AICI, iat-o mai jos si pe cea care i-a dat nastere. De la el a mostenit ochii, dar zambetul fermecator l-a luat de la ea!

Citeste si: VILDAN din "DRAGOSTE INFINITA" (NESE BAYKENT) impreuna cu FIICA SA, pe platourile de filmare! Iata ce FAMILIE FRUMOASA are celebra actrita si cat de mult ii seamana fetita sa, care este fascinata deja de actorie! VEZI un filmulet spectaculos!

Citeste si: LEYLA din "Dragoste infinita" (ZERRIN TEKINDOR) trece prin clipe teribile! Aceasta sufera cumplit dupa despartirea de cel care i-a fost atat partener de scena cat si de viata, in ultimii sase ani! Iata care a fost motivul destramarii celebrului cuplu!

Citeste si:   BURAK OZCIVIT (Kemal) si FAHRIYE EVCEN, mesaje emotionante pentru cele mai importante persoane din viata lor, de "ZIUA MAMEI"! Iata cum si-au felicitat mamele celebrii actori si ce IMAGINI INEDITE au publicat pe conturile lor de socializare!

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.