„De luna asta o să mă mut”. Bianca și Ionuț de la ”Casa iubirii” s-au separat după primul ”te iubesc”. Ce l-a determinat pe tânăr să părăsească locuința șatenei

Autor: Diana Bostan

Ionuț a luat decizia de a se muta de la Bianca

Sursa: Instagram: Ionuț Manda/ Bianca Mândru

Bianca și Ionuț de la ”Casa iubirii” s-au mutat împreună imediat după marea finală, dar lucrurile au luat o întorsătură neașteptată pentru cei doi. Ce se va întâmpla cu cei doi?

Bianca Mândru și Ionuț Manda au luat o decizie importantă în ceea ce privește relația lor. Cei doi nu vor să mai locuiască împreună, nu pentru că s-au despărțit, ci pentru faptul că nu-și doresc ca monotonia să intervină în relația lor.

Cei doi îndrăgostiți vor locui separat

Deși au spus că vor locui separat după emisiune, Bianca și Ionuț au încălcat această regulă, tânărul mutându-se în apartamentul șatenei imediat după ce marea finală a luat sfârșit.

După câteva săptămâni de locuit împreună, Bianca și Ionuț au decis că este timpul să locuiască separat, luând relația pas cu pas.

Ionuț și Bianca, protagoniștii emisiunii "Culisele iubirii", au decis să abordeze relația lor cu prudență și să se bucure de fiecare etapă a ei. În cadrul emisiunii ”Culisele iubirii”, cei doi au dezvăluit faptul că au convenit să ia lucrurile pas cu pas, asemenea adolescenților care descoperă împreună tainele unei relații.

Unul dintre pașii importanți în această evoluție este mutarea lui Ionuț din casa Biancăi.

Citește și: „Întotdeauna o să fiu lângă tine”. Ionuț, declarație emoționantă pentru Bianca, de Ziua Îndrăgostiților. Cum a reacționat tânăra

Fostul concurent de la Kanal D a dezvăluit că se va muta pentru a-i oferi iubitei sale spațiu necesar, dar chiar și așa, nu vor fi departe unul de celălalt, asigurându-se că se vor vizita frecvent pentru a menține flacăra iubirii aprinse.

Bianca și-a exprimat dorința de a locui singură, aceasta nefiind pusă niciodată în situația de a experimenta acest lucru.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

”Noi de când am ieșit din emisiune am zis că o perioadă vom sta separați, să nu ne aruncăm într-o căsnicie. Doar că de luna asta o să mă mut și eu singur și când o să fie momentul, o să ne mutăm iar împreună… A fost și ușor, și greu (nr.

cât timp au stat împreună). Probabil problema e că fiecare mai are nevoie de timp petrecut singur. O să mă mut aproape de ea, undeva la 15-20 de minute distanță de mers cu mașina. E același cartier, același sector. O să fie mai frumos, o să vină pe la mine, o să merg pe la ea.”,  a spus Ionuț pentru Culisele iubirii.

Ionuț a fost cel care a spus primul ”te iubesc”

În cadrul aceleași emisiuni, cei doi au făcut mărturisiri privind stadiul relației lor, aducând în prim-plan momentul emoționant al primului "te iubesc". Cu toate că nu vor mai locui împreună, sentimentele profunde și sincere s-au făcut deja simțite în cuplul lor.

Citește și: „M-a cerut de soție?!” Bianca a fost cerută în căsătorie de Ionuț? Fosta concurentă de la „Casa iubirii” a făcut anunțul

Cu toate că unul dintre parteneri a rostit deja cuvintele "te iubesc", celălalt resimte aceleași sentimente, însă caută momentul potrivit pentru a face această declarație profundă și semnificativă. Așadar, cel care a spus primul ”te iubesc” a fost Ionuț.

”Eu i-am zis ei că o iubesc. Eu am zis primul ”te iubesc”.”,  a spus Ionuț.

”Eu nu am zis asta cu voce tare, dar simt… Simt din ce în ce mai mult și aștept momentul potrivit să i-o spun.”,  a adăugat Bianca pentru sursa menționată anterior.