De luni, 5 octombrie, serialul-fenomen "Furtuna pe Bosfor" intra in casele telespectatorilor Kanal D

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:27

Dumneavoastra cum ati reactiona, daca ati afla ca v-a fost schimbat copilul la nastere?

O astfel de farsa cumplita a vietii ar fi o adevarata drama, cu mult zbucium si alegeri dificile. Veti vedea povestea tulburatoare pentru orice parinte in super-productia „Furtuna pe Bosfor”. Serialul-fenomen va fi difuzat in fiecare luni si marti, de la ora 20:00.

Erjkan Pettekaya si Nurgul Yesilcay va asteapta intr-o productie de zile mari, „Furtuna pe Bosfor”. Serialul va va smulge lacrimi, zambete si emotii. Pe Nurgul Yesilcay o stiti din serialul de succes „Dragoste si pedeapsa”. 

Pe langa frumusetea rapitoare a actritei, Nugul are si un simt artistic extrem de dezvoltat, asa ca putini stiu ca apreciata actrita, laureata a numeroase premii de televiziune si cinema in Turcia, are un simt artistic foarte dezvoltat.

Este pasionata de pictura inca de la o varsta frageda: „Copil fiind, imi placea sa surprind pe panza peisaje dintre cele mai diverse. Tablourile mele erau pline de lumina, eu insami fiind o fiinta solara, pozitiva si optimista.

Ma inspira diminetile insorite de vara, vegetatia abundenta, culorile vii ale anotimpurilor calde. Si acum, cand pun mana pe pensula- lucru care se intampla mult mai rar, ce-i drept- copilul din mine se redesteapta.”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Nu ratati, de luni, 5 octombrie, ora 20.00, premiera super-productiei „Furtuna pe Bosfor”.

##VIDEO144785##