De necrezut! Are cea mai PERICULOASA MUSCATURA si il intalnesti la tot pasul!

Autor: Raluca Vitu
Actualizat: 01 nov 2018, 11:12

Sigur nu stiati!

Cercetatorii sustin ca, dintre toate maxilarele existente, cel al omului este cel mai complex si cel mai periculos.

Poate parea greu de crezut, dar specialistii au descoperit ca muscatura umana este cu 42% mai puternica decat a multor animale. Si este si mai periculoasa. Desi muscatura unui caine, de exemplu, va strapunge mai adanc carnea, omul poate transmite, prin intermediul muscaturii si a salivei (care contine sute de milioane de germeni), boli grave pe care animalele nu le contacta si da mai departe – hepatita B, hepatita C, sifilis, herpes, tuberculoza, tetanos si chiar SIDA.

De asemenea, muscatura umana poate duce si la avarierea dramatica a tesutului, fiind observate nenumarate cazuri de rani care nu s-au mai putut vindeca in urma muscaturilor oamenilor (tesutul urechilor muscatel, din timpul luptelor, de exemplu, care nu s-a putut reface in mod natural). Potrivit statisticilor, 10-15% dintre muscaturile umane ajung sa se infecteze.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.