De necrezut! Cum arăta Oana Radu la 18 ani. Diferența este uluitoare! Fanii nu au recunoscut-o

Autor: Ana Dinu
Actualizat: 25 iul 2022, 01:30
Oana Radu de nerecunoscut după operațiile estetice Foto(4)
Cum arata Oana Radu în adolescenta
Sursa: Instagram

Oana Radu și-a luat din nou fanii prin surprindere. Vedeta a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu ea din adolescență. Este incredibil cât de mult s-a schimbat artista după ce a apelat la mai multe operații estetice. Cum arăta Oana Radu la 18 ani?

Oana Radu s-a făcut din nou remarcată în mediul online, de această dată nu cu o piesă nou, ci cu o fotografie cu ea din adolescență. Fanii au rămas uluiți de cât de mult s-a schimbat artista după ce a apelat la mai multe intervenții estetice.

Oana Radu, de nerecunoscut în adolescență

Cântăreața a deschis sertarul cu amintiri, aceasta a descoperit mai multe imagini cu ea înainte de a deveni cunoscută pe plan muzical.

Surpriza cea mai mare a fost o fotografie cu vedeta de când avea 18 ani. Oana Radu este de nerecunoscut, sem că operațiile estetice și-au pus amprenta asupra trăsăturilor sale, dar și slăbitul a ajutat-o foarte mult.

Artista le-a arătat fanilor de pe rețelele de socializare o imagine rară cu ea de când avea 18 ani. 

În urmă cu puțin timp, Oana a organizat pe contul său de Instagram o sesiune de întrebări și răspunsuri, iar fanii au avut posibilitatea să-i pună orice întrebare.

Fanii au fost foarte curioși să vadă imagini cu vedeta înainte de a deveni celebră.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Fanii au rămas șocați de schimbarea radicală a vedetei

Imaginea care i-a lăsat pe fani cu gura căscată a fost o fotografie cu vedeta de pe vremea când avea 18 ani. Oana Radu s-a schimbat radical, vedeta are acum o siluetă impecabilă cu care se poate lăuda, cu mult efort a reușit să scape de kilogramele în plus. Chiar dacă operațiile estetice au schimbat-o vizibil, cântăreața se bucură acum de un bust mult mai proeminent și de buze mult mai cărnoase.

Citeste si: Cum arată Oana Radu fără pic de machiaj pe față. Fanii nu au mai văzut-o vreodată așa!

Oana Radu se pregăteșete pentru o nouă operație estetică

În urmă cu ceva timp, Oana Radu a anunțat că se pregătește pentru o nouă intervenție estetică. Vedeta a mărturisit că-și va schimba silicoanele, însă nu pentru un moft, ci pentru că se confruntă cu un complex.

Artista a declarat că nu se oprește aici, pe viitor are în plan să-și facă și alte operații estetice.

”Urmează după asta, sper eu, o operație de abdomeno-plastie, nu știu dacă tot anul a cesta, și urmează la un moment dat ceva și ceva la picioare, pentru că deși picioarele mele arată bine, eu vreau să mai slăbesc și cumva atunci cred că va necesita și acolo o intervenție.

Nu mi-e frică de durere. Am alte gânduri: dacă nu mă trezesc din operație, dacă mor?!”,  a declarat cântăreața.

Citeste si: Oana Radu, probleme de sănătate din cauza dietei prin înfometare: "Nu am avut un om care să mă îndrume"