De necrezut! Cum arăta Raluca Dumitru de la ”Bravo, ai stil!” în urmă cu 6 ani. Fanii nu au recunoscut-o FOTO

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 21 ian 2022, 00:01

Cum arăta Raluca Dumitru de la ”Bravo, ai stil!” în urmă cu 6 ani

Sursa: Instagram Raluca Dumitru

De necrezut cum arăta Raluca Dumitru de la ”Bravo, ai stil!” în urmă cu șase ani. Se pare că vedeta este o împătimită a operațiilor estetice și vizitează destul de des cabinetul medicului estetician.

Raluca Dumitru este una dintre cele mai îndrăgite concurente de la ”Bravo, ai stil!”. Chiar dacă nu a intrat de la început în competiție, tânăra a evoluat foarte repede și le-a prins din urmă pe concurentele mai vechi. Bruneta a devenit cunoscută publicului ca asistentă Tv în cadrul unei emisiuni. De-a lungul timpului fizionomia Ralucăi s-a schimbat și nu se ferește să recunoască că a apelat la ajutorul medicului estetician.

Cum arăta Raluca Dumitru de la ”Bravo, ai stil!” în urmă cu 6 ani. Fanii nu au recunoscut-o

Până la vârsta de 30 de ani, concurenta de la ”Bravo, ai stil” și-a schimbat complet fizionomia. Raluca Dumitru nu a ezitat nicio secundă să recunoască ce intervenții estetice are. Concurenta de la Kanal D are implant mamar, dar și aicid hialuronic în buze.

Pe lângă intervențiile estetice care i-au schimbat complet aspectul fizic, aceasta și-a tatuat și sprâncenele.

Recent, Raluca Dumitru a distribuit pe pagina sa de Instagram, la secțiunea stories, o fotografie cu ea de acum șase ani. În imagine se poate observa cât de mult s-a schimbat fosta asistentă Tv de-a lungul anilor. Fanii aproape că nu au recunoscut-o.

”Am mers din nou la medic, mi s-a mai făcut un RMN și mi-au spus că implantul mamar e spart, că a explodat practic. Nu mai puteam, aveam dureri groaznice după ce s-a spart implantul cu silicon, așa că, imediat, am mers la chirurg.

Oricum, sunt fericită că nu s-a agravat și mai mult situația, dacă mai stăteam s-ar fi infectat, iar consecințele puteau fi dezastruoase, puteam chiar să și mor”, a declarat Raluca Dumitru cu ceva timp în urmă.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Tibi Clenci a rămas fară cuvinte: "Ai primit vreo propunere amoroasă ciudată de la vreo domnișoară model?" Ce răspuns a dat juratul Bravo, ai stil! Celebrities

Raluca Dumitru ține foarte mult la aspectul său fizic și ar face orice pentru a arăta bine, însă lucrurile nu au fost mereu așa cum se aștepta. În urmă cu ceva timp, vedeta a avut probleme cu implanturile mamare, astfel a fost nevoită să le schimbe, la sfatul medicului estetician.

”M-am operat și am schimbat implanturile. Acum sunt mai mari, e adevărat, dar mi s-a explicat că era dificil să fie puse implanturi de aceeași dimensiune.

Acum am 410 ml pentru fiecare implant, înainte aveam 300.

Oricum, sunt fericită că nu s-a agravat și mai mult situația, dacă mai stăteam s-ar fi infectat, iar consecințele puteau fi dezastruoase, puteam chiar să și mor”,

Citeste si: Mellina, prima vacanță după eliminarea de la ”Bravo, ai stil!” Ce destinație a ales vedeta și cu cine a plecat