De necrezut! Locul în care a fost găsită Melania, românca dispărută în Turcia. Unde a ajuns femeia, după ce a plecat de la hotelul la care era cazată cu prietena ei

Autor: Diana Ghita

Melania a fost găsită luni, 26 august, de autorități

Sursa: Poliția Română, spynews.ro

Nicoleta Melania Toma, o femeie în vârstă de 39 de ani din județul Argeș, care a dispărut misterios în timpul unei vacanțe în Turcia, a fost găsită în cele din urmă într-un spital de psihiatrie din Istanbul.

Cazul dispariției a stârnit îngrijorare atât în România, cât și în Turcia, după ce Melania Tom a a plecat voluntar de la locul de cazare, fără a mai lua legătura cu familia sau prietena alături de care călătorise.

Melania Toma dispăruse după o ceartă cu prietena ei

Călătoria femeii în Turcia, care ar fi trebuit să fie o simplă vacanță relaxantă, s-a transformat într-o săptămână de îngrijorare intensă pentru cei dragi.

Ea fusese însoțită de o prietenă, iar cele două au împărțit aceeași cameră de hotel. Însă, în dimineața zilei de 18 august, Melania a părăsit hotelul din Istanbul cu un taxi, cu intenția de a se îndrepta spre aeroport, pentru a se întoarce în România. Surprinzător, ea nu a mai ajuns la aeroport și nici nu a urcat în avionul programat.

Românca a luat această decizie în urma unei neînțelegeri cu prietena ei.

Tot aceasta i-a cumpărat Melaniei biletul pentru avionul cu care ar fi trebuit să se întoarcă în România. Însă, după ce femeia de 39 de ani s-a pierdut fără urmă, apropiata ei a semnalat autorităților dispariția. 

Citește și: Românca dispărută în Turcia a fost găsită! Polițiștii i-au dat de urmă Melaniei Toma după zile întregi de căutări

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Gheorghe Turda vorbește despre folclorul din zilele noastre. „Sunt singurul artist în materie de muzică populară și clasică având grad de general în rezervă.”

„În ziua de 19 august a.c.,  poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung  au fost sesizaţi în scris cu privire la faptul că Nicoleta Melania Toma, de 39 de ani, cu domiciliul în Câmpulung, aflată în vacanţă pe teritoriul Turciei, a plecat voluntar de la locul de cazare, fără a reveni în ţară sau a comunica cu familia. Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung, împreună cu poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Argeş sunt în contact cu autorităţile statului turc, pentru depistarea femeii în cauză”,  conform unui comunicat emis de IPJ Argeș.

Melania Toma se confrunta cu probleme psihice

În zilele ce au urmat, îngrijorarea familiei și a prietenei sale a crescut exponențial, mai ales că nu s-a mai putut lua legătura cu Melania. Absența ei de la zborurile programate pe 18 și 22 august a dus la escaladarea cazului. Astfel, autoritățile române au cerut ajutorul celor din Turcia și au activat o alertă internațională.

La o săptămână după dispariție, pe 26 august, autoritățile au descoperit-o pe româncă într-un spital de psihiatrie din Istanbul.

Citește și: Tu ai văzut-o? Melania a dispărut misterios în timpul unei vacanțe în Turcia. Ce spune prietena care o însoțea

Femeia de 39 de ani, din Câmpulung, județul Argeș, trecuse, recent, printr-un divorț și suferea de depresie, potrivit evenimentulmuscelean.ro. Însă, cu toate acestea, circumstanțele care au dus la internarea ei rămân încă neclare.