De premiul obţinut în această seară la “Vrei să fii milionar?” depinde nunta concurentului Iulian Năstase, medic militar în Bucureşti

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 09:49

La ediţia precedentă a emisiunii concurs “Vrei să fii milionar”, Iulian Năstase, în vârstă de 38 de ani, medic militar în Bucureşti, a ajuns la suma de 5. 000 de lei. Concurentul este foarte hotărât să câştige cât mai mulţi bani la “Vrei să fii milionar?”, pentru că “inelul de logodnă e scump, casa la fel!”, după cum a declarat acesta sub privirile iscoditoare ale lui Virgil Ianţu.

Încă necăsătorit, susţinut din gradenă de viitoarea soţie, Claudia, Iulian Năstase mai are de răspuns corect la şapte întrebări ca să-şi poată adjudeca premiul cel mare. Cu ce sumă va reuşi Iulian Năstase să plece de la “Vrei să fii milionar?”, aflaţi în această seară, de la ora 20.00.

Nu rataţi “Vrei să fii milionar?”, de miercuri până vineri, de la ora 20.00, la Kanal D, un show inteligent în care tensiunea concursului se îmbină fericit cu umorul şi câştigurile substanţiale.
Virgil Ianţu, amfitrionul de la “Vrei să fii milionar?” îşi aşteaptă încă marele câştigător al premiului de 1 milion de lei!

 

Taguri: