De Sfanta Maria, marinarii militari au facut un spectacol pe cinste la Constanta

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:29

300 de zile din an trudesc din greu. O singura data, de ziua lor, petrec, dar tot prin munca.

Pentru noi, marinarii militari au facut un spectacol pe cinste de Sf. Maria. Din pacate, canicula i-a doborat pe cativa dintre ei! Parada de ziua Marinei s-a transformat intr-un cosmar pentru 5 marinari. Caldura mult prea mare, soarele arzator si costumele groase i-au doborat.

Au cazut din picioare chiar in fata publicului strans in portul Constanta. Colegi le-au sarit imediat in ajutor. I-au stropit cu apa, iar dupa ce si-au recapatat cunostinta i-au dus catre ambulante.



De anul viitor s-ar putea ca parada sa inceapa dis de dimineata pentru ca astfel de incidente sa nu se mai repete! Dar ceremoniile au mers mai departe, caci de pe mal mii de ochii asteptau sa vada spectacolul organizat pe mare!

De ziua lor, marinarii militari au vrut sa le demonstreze tuturor de ce sunt in stare. Pe scurt, marinarii s-au jucat, insa cat se poate de serios.
Inamicul a pus la cale un atac de proportii pe litoralul romanesc.

Inamicul foloseste si un submarin, asa ca sunt lansate torpile pentru distrugerea acestui. Elicopterul IAR 330 Puma Naval aterizeaza pe Fregata Regina Maria. Nava este in miscare, asa ca dibacia pilotilor este solicitata la maximum. Acesta este cel mai dificil exercitiu.

In bucataria fregatei Marasesti, bucatarii trudesc pentru aproape 150 de persoane. Am fost atacati din aer si de pe mare, dar Marina Militara a iesit invingatoare si anul acesta.
Oamenii  au fost fermecati de desfasurarea de forte din larg. Chiar daca au indurat temperaturi de peste 36 grade celsius!
##VIDEO119732##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei