De trei luni,o româncă își caută fiul într-o pădure din Elveția, fără încetare. Cu cine ar fi fost văzut băiatul

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 25 mai 2023, 02:25

De trei luni, o româncă își caută fiul într-o pădure din Elveția

Sursa: Istock

De trei luni, o româncă își caută fără încetare fiul care s-a pierdut într-o pădure din Elveția. Băiatul are doar 21 de ani și este de negăsit încă de la jumătatea lunii mai.

De trei luni, o româncă din Germania nu mai are liniște, după ce fiul ei, de doar 21 de ani, s-a pierdut într-o pădure din Elveția. Acesta este căutat fără încetare din luna mai, iar unele persoane spun că tânărul ar fi fost chiar însoțit.

Citeste si: Cutremur, resimțit în mai multe orașe- Ce magnitudine a avut seismul

O româncă își caută fiul într-o pădure din Elveția

Georgeta Marcu trece prin clipe de coșmar încă din luna mai. În noaptea dinspre 18 spre 19 mai, fiul ei, Ștefan Ioniță, a dispărut. De atunci, femeia îl caută pe băiatul ei și, la începutul lunii august, aceasta a revenit în Elveția, în încercarea de a da de el viu.

Câțiva jurnaliști ai cotidianului Blick au mers alături de Georgeta Marcu, atunci când a plecat în căutarea fiului ei.

Conform acestora, citând doi martori, Ștefan Ioniță ar fi fost văzut în compania unei fete.

Georgeta a făcut și face tot ceea ce îi stă în putință pentru a-și găsi fiul. Aceasta a mers în clinicile de psihiatrie și în spitalele din apropiere, a urcat cu telecabina, a mers chiar și la cabanele din apropiere și l-a căutat și în pădure, însă, din nefericire, fără niciun rezultat.

Băiatul de 21 de ani a fost dat dispărut în Germania, iar o anchetă a fost deschisă în acest sens.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Martorii susțin că l-au văzut pe Ștefan alături de o fată

Mai mulți martori, printre care se numără și Ursula Hoffman, susțin că l-au văzut pe Ștefan. Femeia în vârstă de 56 de ani a declarat că este „sută la sută sigură” tânărul s-a cazat la hanul ei din Vättis,  în luna mai.

Mai mult decât atât, aceasta a mai adăugat faptul că băiatul se afla în compania unei fete „mică, zveltă, cu părul lung și negru”.

„Eram în maşină, mergeam spre casă. Apoi am trecut pe lângă un tânăr care alerga pe podul de peste Rin. Se îndrepta spre gara din Felsberg. O tânără cu părul negru mergea la trei-patru metri în spatele lui”, a dezvăluit și Fabienne B., o femeie din Felsberg.

De asemenea, femeia a mai spus că Ștefan „părea că se grăbește”, în timp ce fata „era mult mai mică decât el”.

Cu toate acestea, Fabienne a aflat mult mai târziu că băiatul era, de fapt, dat dispărut.

Citeste si: Un copil care a intrat în mare, deși steagul roșu era arborat, a fost salvat de la înec în ultima secundă

Poliția din Germania nu s-a pronunțat în niciun fel în urma celor două declarații făcute, iar detaliile anchetei nu au fost făcute publice nici până în acest moment.

Georgeta speră să își găsească fiul în viață, cât mai repede, și a făcut apel către fata care l-ar fi însoțit să o contacteze, relatează libertatea.ro.

 

Taguri: