De unde a avut Andreea Tonciu 200 de mii de euro pentru noul bolid de lux! Bruneta și-a mai luat și un apartament de lux

Author: Alice Popescu
Actualizat: 28 aug 2023, 01:10

Andreea Tonciu si-a cumparat apartament si masina

Sursa: Instagram

Bruneta nu isi mai incape in piele de cand a devenit posesoarea unui bolid de lux pe care il conduce cu mandrie pe strazile Bucurestiului.

Este imposibil că acum Andreea Tonciu să fie trecuta cu vederea, mai ales de când și-a achiziționat noul bolid la volanul căruia se urca extrem de mandra. Focoasa bruneta are o familie superba, o fiica de care se ocupa non-stop, fiind mama cu norma întreagă, Rebecca fiind cea care îi aduce cea mai mare bucurie în viață. Însă, de departe, chiar daca s-au mai auzit zvonuri în legătură cu relația cu soțul ei, Andreea nu face decât să le dea la spate căci căsnicia ei merge că pe roate. 

Andreea Tonciu, masina de 200 de mii de euro si apartament de 150 de mii de euro

Andreea Tonciu nu s-a sfiit să vorbească într-un interviu exclusiv pentru Teo Show despre finanțele de care dispune, mai ales că este vorba de o suma imensa de bani și asta nu e tot deoarece și-a mai achiziționat un apartament în valoare de 150 de mii de euro, într-un cartier rezidențial unde doar milionarii au acces.

Bruneta dispune de un bazin semi olimpic și de o pista de alergare și zeci de mii de metri pătrați de spatiu verde.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

Andreea Tonciu:" Nu pot eu, Andreea Tonciu, să mă angajez vânzătoare"

Cash-ul intră, dar intră din alte resurse.

Resursele vin din partea soțului, pentru că eu sunt femeie și nu trebuie să muncesc atât de mult.  Nu pot eu, Andreea Tonciu, să mă angajez vânzătoare sau ceea ce îmi place mie cel mai mult, să mă angajez bucătar. Aș investi și mi-aș face propria afacere cu bucătărie cu mâncare, să fiu patroană.  Peste 200 de mii de euro am cheltuit pe mașina cea nouă.
Vrei să-ți spun câți bani am în contul din bancă?”