De zece ani ii curgea sange din nas, dar a crezut ca are o simpla rinita si nu a mers la medic. E incredibil ce i-au nasit in nara stanga cand si-a luat inima in dinti si a mers la un control ORL

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 20 nov 2017, 14:21

Nu este un lucru neobisnuit ca cineva sa aiba dantura imperfecta, statisticile spune ca 4% din populatia lumii are o anomalie la nivelul dintilor, insa intamplarea de mai jos e socanta.

O femeie din rasul chinez Changsha i-a lasat pe medici cu gura cascata cand  s-a prezentat la un cabinet ORL acuzand sangerari la nivelul nasului. De 10 ani ii curgea sange din nas aproape zilnic si era convinsa ca are o inflamatie a mucoasei nazale ori o rinita.

 

Primul lucru pe care l-au facut medicii a fost sa vada ce anume se afla in nasul pacientei si, pentru asta, i-au introdus in nari un endoscop, adica o tub lung si flexibil ce are in cap o camera video.

Imediat, au gasit si vinovatul pentru sangerarile femeii.

 

Aceasta avea un dinte care ii crestea in directia gresita si ii strapunsese mucoasa nasului. Avea 18mm lungime si un diametru de cinci milimetri. Vezi mai multe imagini in reportajul realizat de o televiziune chineza:

 

 

 

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.