De ziua lui, Vlad Craioveanu s-a plimbat cu pluta motorizata pe Dambovita!

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:25

Vlad Craioveanu, prezentatorul emisiunii "Faci fata, faci bani, difuzata a implinit, astazi, frumoasa varsta de 36 de ani si si-a sarbatorit ziua de nastere, in direct, la Radio 21, vaslind pe Dambovita, impreuna cu ascultatorii!

Nici macar codul galben de ploi abundente anuntat pentru Bucuresti nu l-a impiedicat pe matinalul Radio 21 sa faca plimbarea pe Dambovita. Vezi aici clipul!

Craioveanu
a innotat, mai intai, in traficul infernal din Bucuresti ca sa ajunga pe ponton la Unirii, unde il astepta barca iar azi-dimineata, la 8:30, a plecat pe Dambovita, luand cu el de pe drum si doi ascultatori curajosi care se aflau in statia de RATB de la Unirii.

Nebunia a durat 30 de minute, timp in care Vlad Craioveanu si cei doi ascultatori au ajuns cu barca pana la Bibiloteca Nationala si inapoi. Pe la mijlocul drumului, motorul barcii s-a oprit, dar Vlad a salvat situatia si s-a apucat de vaslit impotriva curentului pana la pontonul de la Unirii.

“Am vrut si pluta si fluture si bras, de ziua mea. Daca nu reuseam sa fac pluta, faceam umpluta” a spus razand Vlad Craioveanu, in direct de pe pluta motorizata.“Am

prins valuri de 30 de kilometri, doua sirene, deci as putea fi mai smecher decat Mazare la Constanta. Am avut steag, fiindca noi tinem steagul sus la Radio 21 si am apreciat existenta vestelor de salvare”
, a completat Vlad.

Ivan Patzaichin, care a vrut sa fie alaturi de Vlad, i-a urat „La multi ani!” realizatorului de la Radio 21 si i-a spus ca il asteapta si pe lacuri sa vasleasca impreuna.
Nu uita ca pe Vlad Craioveanu il poti vedea impreuna cu Dan Coman, in fiecare vineri, de la ora 23:00, la" Faci fata, faci bani".

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

 

Taguri: