Debut impresionant pentru serialul istoric în care Ebru Sahin joacă rolul principal! Iată cum o susține de la depărtare logodnicul ei, Cedi Osman!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 nov 2021, 17:06
ebru sahin Foto(5)

Ebrau Sahin nu l-a avut alaturi pe logodnicul ei la lansarea oficiala a noului serial in care joaca

Sursa: Instagram Ebru Sahin

De curând a avut lor debutul oficial al noului serial istoric în care joacă celebra Ebru Sahin! Iată cum o susține logdnicul ei, Cedi Osman, aflat în SUA!

La scurt timp după încheierea filmarlor pentru serialul Hercai, care i-a adus mare succes, celebra actrița Ebru Sahin a decis să revină rapid pe platourile de filmare. După o scurtă perioada în care s-a relaxat într-o vacanță exotică în Maldive, alături de iubitul ei, Cedi Osman și apoi câteva săptămâni de odihnă petrecute în Istanbul, Ebru Sahin a început în luna septembrie filmările pentru noul ei proiect de televiziune, Destan, un serial istoric, ce se anunță unul de mare succes.

De curând a avut loc și debutul oficial al serialului pe micile ecrane din Turcia, care a fost unul promițător.

Debut impresionant pentru serialul istoric în care Ebru Sahin joacă rolul principal! Cum o susține de la depărtare logodnicul ei!

Încă de când a început Ebru Sahin să filmeze pentru noul ei proiect, Cedi Osman, care în această vara i-a devenit logodnic, a fost nevoit să se întoarcă în America acolo unde joacă baschet de performanță.

Tânărul nu a putut să-i fie alături viitoarei sale soțîi în Istanbul, la debutul serialului în care joacă rolul principal, însă a ținut să îi transmită public tot ceea ce simte pentru ea și că îi este aproape de suflet în ciuda distanței care ii desparte în prezent.

Citeste si: Cum a ajuns Ebru Sahin celebra pe Instagram. Motivul pentru care actrita are peste 3 milioane de urmaritori

Serialul Destan, în care Ebru Şahin da viaţă personajului Akkız a fost prezentat recent publicului din Turcia. Cedi Osman, iubitul ei, a susținut-o pe frumoasă actriță pe rețelele de socializare și i-a transmis un mesaj de suflet încărcat de iubire.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Chiar dacă astăzi nu pot fi alături de ține în această zi specială, inima și mintea mea sunt mereu alături de ține, iubirea mea.

Sper că toate visele tale să devină realitate pentru că meriți întotdeauna ce e mai bun!”, a scris Cedi Osman pe contul de socializare al actritei.

Iar răspunsul frumoasei actrițe Ebru Şahin n-a întârziat să apară. Această i-a replicat la fel de frumos iubitului ei: „Mă bucur să te am”.

Citeste si: Primele imagini cu celebra Ebru Sahin din culisele noului serial la care filmeaza! Iata ce sacrificii uriase face indragita actrita!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.