Debut plin de enigme la Clarvăzătorii

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 feb 2017, 23:27

Nu rata premiera unui show plin de senzaţii şi mister prezentat de actorul Marius Chivu, joi, 8 octombrie la 20:30, numai la Kanal D!

“Clarvăzătorii” este prima emisiune din România difuzată sub forma unui concurs în care se întrec oameni care susţin că au capacităţi extrasenzoriale, încercând, în felul acesta, să ne convingă de puterile lor

Cu siguranţă, mulţi oameni încearcă să ne convingă, prin diferite mijloace, că văd dincolo de nevăzut, că aud dincolo de neauzit, că simt dincolo de limitele normale umane. Unii reuşesc, alţii mai puţin.

Emisiunea nu încearcă să vă convingă de existenţa cu certitudine a unor asemenea puteri, sau de veridicitatea capacităţilor pe care concurenţii aleşi o vor demonstra sau nu, de-a lungul competiţiei.

Cea mai puternică motivaţie este că am dorit să vă prezentăm un show cu adevărat excepţional în care nişte oameni au avut curajul să spună “eu pot” atunci când s-au prezentat la casting.

Aceşti “clarvăzători” pe care vi-i aducem în faţa micului ecran au reuşit să ne convingă că merită să le dăm şansa de a apărea în faţa dumneavoastră, împărtăşindu-vă, în acelaşi timp, taine ale paranormalului, aşa cum îl percep ei.

În urma anunţului, am hotărât să fixăm probele castingului în incinta Muzeului Hărţilor şi Cărţilor Vechi din Bucureşti, un loc încărcat de istorie. Nu ştim dacă locaţia le-a trezit simţurile, însă prestaţia lor a fost cel puţin una neobişnuită.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Proba de foc a castingului

a fost să simtă ce este în spatele unui paravan suficient de mare încât să nu se vadă absolut nimic din ce se afla în spatele lui. Ceea ce fiecare concurent şi-a notat conştiincios pe foaia de hârtie, nu a fost întotdeauna ceea ce, de fapt, era acolo, surprizele ţinându-se în lanţ.

Aceasta nu a fost singura probă. Aspiranţii la titlul de “Cel mai bun clarvăzător” au fost testaţi temeinic de profesorul Lucian Iordănescu, preşedintele Asociaţiei de Metafizică din România.

Însă, adevărata provocare începe odată cu selectarea celor 8 concurenţi, din sutele de persoane înscrise. Unii au puteri telepatice, alţii sunt buni chiromanţi, alţii buni bio-energeticieni. Ceea ce îi uneşte nu este atât faptul că posedă puteri paranormale, cât dorinţa lor de a-şi testa limitele, de a vedea cât de mult pătrund …dincolo!

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.