Debutul celui de-al treilea sezon “Mă numesc Zuleyha” a plasat Kanal D pe primul loc în audiențe

Autor: Oana Iosif

Cel de-al treilea sezon al serialului turcesc “Mă numesc Zuleyha” a început în forță, plasând Kanal D aseară pe primul loc în topul televiziunilor din România, pe două targeturi monitorizate.

Conform Datelor furnizate de Kantar Media, Kanal D și-a adjudecat, în Prime Time, prima poziție în topul audiențelor.

Episodul difuzat aseară a fost urmărit de o medie de peste un milion și jumătate (1.535.000) de telespectatori din întreaga țară, în fiecare minut al difuzării.

Miercuri, 2 februarie, în intervalul orar 20:00 – 23:00, Kanal D a fost lider de piață, cu 8,7% rating și 19,5% cota de piață, pe targetul Național, și 6,9% rating și 16,3% cota de piață, pe targetul All Urban.

Minutul de aur, atins la 21:13, a adunat în fața micilor ecrane, la Kanal D, 1.796.000 de fani ai serialului “ Mă numesc Zuleyha ”.

Citeste si: Hilal Altinbilek și Engin Akyürek, în ipostaze tandre! Iată cum au fost surprinși în urmă cu patru ani, când au filmat pentru un proiect cinematografic de excepție!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Când poți urmări serialul Mă numesc Zuleyha la Kanal D! Iată zilele și ora de difuzare ale episoadelor din noul sezon ce va incepe pe 2 februarie!