„Decât să te știu divorțată, mai bine în sicriu”. Ce îi spunea Daniel Balaciu Danei Roba, în timp ce o lovea cu ciocanul, în cap. Fetele lor au asistat la toate cele întâmplate

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 08 aug 2023, 11:08

Calvarul a început la primele ore ale dimineții, după un plan foarte bine pus la punct, susține make-up artista

Sursa: Captură video

După ce a bătut-o, enervat de faptul că și-a dorit divorțul, a lăsat-o pe Dana Roba într-o baltă de sânge, dar nu înainte de a fi văzută de fetele ei în starea în care se afla. Mai mult decât atât, micuțele l-au văzut plin de sânge, încercând să își ascundă urmele.

Dana Roba își amintește minut cu minut tot ceea ce s-a întâmplat de la prima lovitură primită din partea fostului ei partener, Daniel Balaciu. Cu ochii în lacrimi, în emisiunea „În Oglindă”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive, Dana Roba a povestit cu lux de amănunte cele întâmplate.

Dana Roba, văzută plină de sânge de proprii copii

Calvarul a început la primele ore ale dimineții, după un plan foarte bine pus la punct, susține make-up artista. Țipetele și plânsetele Danei Roba au fost atât de puternice, încât fetele acesteia au auzit totul și, mai târziu, au fost martore la unele scene de-a dreptul șocante, care le-au marcat profund.

„Eu cred că era cinci, șase, șapte, aici, orele astea erau, pentru că știu cum arată când se îmbină ziua cu noaptea.

Când mi-a dat primul ciocan în cap, aici (n.r. în spatele capului), am o crăpătură foarte mare, m-am întors și am văzut că se îmbina ziua cu noaptea.

Citește și: „Dana, închide-te, că ăsta îți va lua viața”. Ce s-a întâmplat în noaptea de dinaintea calvarului prin care a trecut Dana Roba

„«Te omor! C***a d******i! Te omor! Pocăita d******i! Vreau să mori, să te văd întinsă, moartă pe masă»”.

Dar nu te mint. În momentul în care mi-a dat primul ciocan în cap, dintr-o dată, s-a făcut o lumină deasupra capului meu, o ceată de îngeri care au apărut deasupra capului meu și au zis așa «Nu vei simți nicio durere» și a început să îmi împartă pumni și picioare, ciocane în cap. Ciocane peste ciocane. 

Mă ridica în fund și mă lovea. Îmi spunea «Mori! Tu nu mori, mă, odată? Dar mori, mă! Vreau să te văd moartă, întinsă pe masă».

Îmi ținea cevala gât, ca să mor, am niște semne.  «Vreau să mori, să te văd întinsă, moartă pe masă. Decât să te știu divorțată, mai bine moartă, în sicriu”(...)

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Fetele mele erau în camera lor. M-au auzit, plângeau(...) Eram împreună cu Celine, în living.

Înregistrările (n.r. discuțiile) sunt ceva ce se desprind din iad, ce povestește fata mea, cum l-a văzut pe el (n.r. pe Daniel Balaciu) plin de sânge.

«Chantall (n.r. a doua fiică a Danei Roba) s-a dus la tine și te-a văzut, mamă»(...) Fetele au văzut.  El face duș. Fetele văd că el face duș, ca să spele de sânge. «Tata era plin de sânge» mi-au spus (...)”

, a povestit Dana Roba.

Familia l-ar fi convind pe Daniel Balaciu să sune la 112

După ce bătut-o, Daniel Balaciu i-a furat peste 20.000 de euro și actele, le-a dus pe fete la părinții săi și s-a întors în apartament, crezând că Dana Roba a murit. Văzând că, de fapt, aceasta încă trăiește, a vorbit cu cineva la telefon, iar acea persoană l-a convins să sune la ambulanță.

„Sună pe cineva și spune: «Asta nu a murit. Nu moare, mă, aștept să moară. E vie de patru ore, nu moare». Eu cred că cu mama lui (n.r. a vorbit). Ori mama, ori fratele. Se închide apelul, vine la mine și mă întreabă: «Vrei să chem ambulanța?». 

Citește și: Exclusiv! Ce sumă de bani cere Dana Roba ca daune morale și materiale de la fostul soț, în instanță: „După operația la cap am rămas cu niște traume”

Atunci, a chemat ambulanța. A spus că ne-am bătut, mi-a spus poliția de la Secția 3, că ne-am bătut. Când au ajuns ăia și au văzut... I s-au pus cătușele pe mâini imediat”, a mai povestit Dana Roba.