Deces neasteptat - Violeta Andrei, O tanara actrita si-a pierdut viata inr-un mod tragic

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 02 sep 2021, 06:25

Tragedie in televiziune, Violeta Andrei, o tanara actrita a incetat din viata marti dimineata in urma unui accident grav de circulatie.

Tragedia s-a produs pe DN1, in Otopeni. Soferul, Mircea Tita in varsta de 20 de ani a pierdut controlul masinii si s-a rasturnat. In urma accidentului au fost avariate mai multe masini ranind si un copil in varsta de cinci ani, potrivit click.ro.

 

Soferul se afla in continuare in stare foarte grava, in ciuda efoturilor facute de medici Violeta Andrei a decedat in spital. Femeia a devenit cunoscuta in Romania, dupa ce a interpretat rolul unei adolescente- Mada- in serialul de comedie "Nimeni nu-i perfect".

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Sursa: tabu.ro, click.ro, cancan.ro

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.