„Deci nu cred!”. Julia izbucnește în lacrimi după ce vede cum Cosmin face pași spre Catinca! Nu ratați o nouă ediție incendiară din „Casa iubirii” de mâine, 17 octombrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

Author: Lavinia Medrea

Mâine, în următoarea ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, spiritele se încing și apar lacrimi și dezamăgiri!

Mâine, în următoarea ediție a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, noua concurentă va face furori în rândul fetelor și al băieților, iar Julia va fi complet dezamăgită de acțiunile lui Cosmin.

Încrederea Lorenei în Laurențiu este pusă la îndoială

Mâine, cea mai nouă concurentă din „ Casa iubirii ”, Vlada, îi va duce pe Laurențiu și pe Antoni în camera roșie dar nu oricum, ci legați la ochi.

Băieții și fetele nu vor primi imagini pe conexiune, motiv pentru care Radu încearcă să spargă gheața cu privire la sentimentele Lorenei față de ce se întâmplă.

Citește și: Larisa, pusă la zid de colegii săi! „Ție chiar nu-ți place de băiatul ăsta, sau vorbești cu George!” Aflați cum va reacționa concurenta și ce se va întâmpla sâmbătă în Casa iubirii, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

„Lorena, ți-e frică de Laurențiu în camera roșie?”, va spune Radu.

„Nu e că mi-e frică, mi-aș dori să văd ce se întâmplă nu să-i las acolo și să nu văd ce se întâmplă acum, în timp ce noi vorbim despre ei”, va răspunde Lorena.

„Înseamnă că n-ai destulă încredere, sincer”, va afirma Radu.

„Nu e vorba de asta, de încredere, eu am încredere în mine”, va spune Lorena.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Mihaela, dezamăgită de comportamentul lui Robert! Cei doi concurenți și-au adresat replici acide și au ajuns tot mai aproape de despărțire! „Nu are respect față de mine!”

„Păi dacă ai încredere în el și în tine poate să stea acolo și cinci ore”, va continua Radu.

Julia izbucnește în lacrimi din cauza lui Cosmin

Tot mâine, Julia va face o vizită în casa băieților dar nu va vorbi cu Cosmin. Acesta o va întreba dacă este supărată pe el, iar ea îi va răspunde că nu este supărată, dar că nu a venit în casă pentru a-l vizita pe el.

După răspunsul pe care-l va primi de la Julia, Cosmin va merge în casa fetelor. Între timp, Laurențiu va deschide o discuție cu Julia.

„Dar crezi că mai are pentru Catinca ceva el (n.r.: Cosmin)?”, va întreba Laurențiu.

„Nu, cred că îi place să știe că suntem acolo noi două și că ne certăm pentru el”, va răspunde Julia.

Cosmin va face un gest neașteptat și o va scoate pe Catinca în curte pentru a vorbi cu ea. Imaginile vor fi date imediat pe conexiune, iar Julia va rămâne șocată și dezamăgită de ce îi văd ochii.

„Deci nu cred!”, va afirma Julia, în timp ce izbucnește în plâns.

Ce se întâmplă mai departe aflați mâine, 17 octombrie 2023, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la orele 10:00 și 16:30, doar la Kanal D!